Glöm bor platta skyltar och statisk reklam som många bara går förbi och glömmer bort. När det kommer till reklam gäller det att sticka ut och det gör man bäst med 3D-reklam. Det innebär att du skapar figurer, maskotar, gimmicks, svävande ballonger och andra finurligheter som syns på långa vägar.

VI ÄLSKAR ATT FORMGE, FÄRGA OCH SKAPA... BLICKFÅNG FÖR DIG!

Figurfabrikken tillverkar fantastiska figurer i alla möjliga storlekar. Men vi tillverkar också uppblåsbara reklamprodukter, maskotkostymer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetenser här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Figurfabrikken - Illustration

3D reklam

3D-reklam ger ett levande intryck som kan kännas lekfullt, imponerande eller utmanande. Det går att använda i många olika sammanhang, som till exempel uppblåsbart POS-material i försäljningslokaler eller på olika event. Jättestora produktkopior är alltid populärt och även effektivt, eftersom det verkligen får produkten att fastna i minnet hos de som ser kopian.

Produktkopior i jätteformat fungerar i nästan all kreativ marknadsföring där man verkligen vill sticka ut. Ta med på eventet, mässan eller sätt ut utanför butiken för att visa vad ni säljer. Produktkopior kan tillverkas i uppblåsbar PVC eller glasfiber med starka färger. De kan i princip utformas helt efter eget önskemål och format, så det är bara er fantasi som sätter gränser.

Våra produktkopior kan även användas permanent utanför eller inuti era lokaler, som en del av er interiör.

Är ni sugna på att nå en ny publik genom gerillamarknadsföring är 3D-reklam ett måste. Skapa figurer och jippon som alla lägger på minnet, överraska i det offentliga rummet och skapa någonting helt nytänkande. Gerillamarknadsföring och 3D-produkter går helt hand i hand, eftersom det ger ett levande intryck som ger det där lilla extra i det offentliga rummet.

För att skapa er gerillakampanj kan till exempel trycka er reklam på jätteballonger som svävar högt upp i luften, eller skapa en välgjord maskot som kan umgås och ha roligt med alla kunder. Sätt ut gigantiska fiberglasfigurer på gator och torg, eller låt en zeppelinare pryda himlen under soliga sommardagar. Allt trycks med er egen design, sys upp efter era önskemål och utformas så att ni får perfekt reklam.

För att skapa minnesvärd event branding kommer också 3D-reklam till nytta. På event och mässor ska man synas och locka till sig samtal. Det görs bäst genom roliga och spännande reklamprodukter som känns unika. Låt 3D-figurer förstärka er branding och skapa ett genomtänkt intryck som imponerar på alla.

Idag förväntar sig kunder att man gör det där lilla extra när man marknadsför sig. Traditionell reklam i all ära, för det fungerar faktiskt fortfarande med annonser och affischer. Men det är lätt att drunkna i bruset och då är det viktigt att ha reklam som får en upp på torra land igen.