BARNFIGUR MÖTER BARNEN I ÖGONHÖJD

Ett välkänt ansikte får massor med uppmärksamhet. EduLab använde deras barnfigur till MatematikFessor för att möta eleverna i högtidens tecken.

Matematikfessor maskot som blickfång vid mässa i Bellacenter

Möt målgruppen i deras favoritmiljö. Det är ett fantastiskt sätt att skapa uppmärksamhet på omkring en produkt, när situationen väcker fina minnen.

EduLabs barnfigur för matematikportalen MatematikFessor – Fessor – var självklart att använda till ett Halloween-event under hösten 2017. Det gråa håret och den passande dräkten gick hand i hand med maskeradhögtiden.

Det är ett perfekt exempel på, att en unik maskot kan användas i samband med en högtid. Oavsett om det handlar om er et perfekt eksempel på, at en unik maskot kan bruges i forbindelse med en højtid. Om det så er påsk, halloween eller julen. Titta ordentligt på era maskotkostymer och känn efter, när det passar till en händelse. På det viset får ni en bra anledning till att promovera både produkt och företaget utåt på ett annorlunda sätt.

Det gjorde EduLab, och MatematikFessor fick massor med uppmärksamhet av alla de barnen, som kände igen deras favoritfigur. 75% av danska skolor använder nämligen portalen till deras matematikundervisning.

Foto: EduLab ApS