Kioskflaggor med tryck/logo

De flesta kiosker behöver en eller flera flaggor som visar att det är öppet och vad som säljs i kiosken. Proffsigt tryckta kioskflaggor sticker ut och syns på många olika håll. Kombinera gärna med en gatupratare och fasadskylt för att få en talande kioskfasad som lockar kunder.

Glasstrutar i glasfiber är en perfekt lösning som blickfång utanför butiken.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Kioskflaggor med tryck/logo

Är kiosken öppen och vad säljer dem? Det är en fråga som många förbipasserande ställer sig när de går förbi en kiosk. Men med en tryckt kioskflagga är det lätt att svara på den frågan direkt. Flaggan kan sättas upp när ni är öppna och tas in i säkert förvar när det är dags att stänga. Den svajar fint i vinden och sticker ut tillräckligt mycket för att synas av alla. Dessutom ger den ett trevligt intryck som känns välkomnande.

Är det någon verksamhet som förknippas med fasadflaggor med tryck så är det kiosker. Många väljer att använda flaggor som visar vad kiosken säljer, men det går även att trycka kioskens logotyp eller helt enkelt ’öppet’. Har kiosken specifika färger som används på skyltar, menyer eller inredningen är det snyggt att låta flaggorna gå i samma färg. Det ger ett helhetsintryck som ser proffsigt och genomtänkt ut.

Eftersom det är så enkelt att byta ut en tryckt butiksflagga väljer många att variera olika flaggor beroende på årstid och vad kiosken erbjuder. Det går även att trycka bilder på produkter som ni säljer i kiosken, som till exempel hamburgare eller glass. Det kommunicerar tydligt vad ni specialiserar er på och får kunderna att bli sugna när de går förbi. Flaggor är helt enkelt tydlig kommunikation, särskilt om det kombineras med gatupratare och andra reklamartiklar.

När ni trycker egna företagsflaggor med Ibsens Fabrikker kan vi utgå ifrån en design som ni redan har skapat. Eller så kan vi skapa en design tillsammans med er för att skapa något riktigt unikt och effektivt. Bolla med våra konstnärer för att hitta en design som verkligen passar kiosken och vad som ska förmedlas. Du är med i processen från början till slut och vi trycker först när du är riktigt, riktigt nöjd.

Kioskflaggor kan vara små, stora, långa eller korta. Det kan se ut som en klassisk flagga, eller mer som en vepa. Allt beror på vad som passar din kiosk och lokal. Det kan även vara snyggt att ha lite olika storlekar, som till exempel en längre vepa vid ingången och en mindre kioskflagga på fasaden. Flaggor är perfekta när du vill skapa en intressant fasad som känns välkomnande och välskött.

Det är viktigt att kioskflaggor som ska hängas utomhus tål påfrestningar i form av sol, regn och vind. Flaggan måste vara slitstark och vara lika fin om några år som den första dagen du hängde upp den. Kvalitetstryck och kvalitetsmaterial ser till att dina flaggor alltid ser bra ut.

Kontakt oss!