Stick ut i bruset med kreativ marknadsföring som väcker nyfikenhet. Skapa gigantiska maskotar, uppblåsbara produktkopior i jätteformat, figurer i glasfiber och svävande ballonger för att dra blickarna till er. Satsa på gerillamarknadsföring för att nå ut i det offentliga rummet och till nya kunder.

VI HAR DET BÄST …
NÄR DU HAR DET KUL!

Bamsefabrikken skapar livliga maskotter till brand över hela världen. Men vi tillverkar också uppblåsbara reklamprodukter, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och vår kompetens här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Figurfabrikken - Illustration

Kreativ marknadsföring

Kreativ marknadsföring är roligt, spännande och mycket mer intressant än den traditionella marknadsföringen. Här kan man verkligen ta ut svängarna och det är verkligen bara fantasin som sätter gränser. Skapa egna maskotar som umgås med era kunder, sätt upp gigantiska produktkopior i era lokaler eller låt ert budskap sväva högt på en gigantisk zeppelinare.

Om ni säljer produkter från er egen lokal kan ni satsa på att ha en uppblåsbar produktkopia bredvid saker ni vill lyfta fram lite extra. Kreativt POS-material gör er display mer levande och iögonfallande, jämfört med tråkiga skyltar som de flesta bara går förbi. Det är även perfekt att ta med produktkopiorna på mässor, butiksdemonstrationer och andra event.

Ett beprövat knep om man vill nå fler kunder är gerillamarknadsföring – att göra någonting oväntat och kreativt i det offentliga rummet. Ni kan till exempel skapa en gigantisk figur i glasfiber som sätts ovanpå ett stativ, eller hänga upp jätteballonger som svävar ovanför stadens hustak. Det väcker uppmärksamhet och gör att de förbipasserande blir nyfikna på er.

Tiden för traditionell annonsering och pappersreklam är förbi. Nu är det mer intressant med olika former av 3D-reklam, eftersom det tar sig igenom bruset och känns nytänkande. 3D-reklam innebär att allt material är tredimensionellt, som till exempel uppblåsbara pelare med tryck eller figurer i glasfiber med något smart budskap. 3D-reklam kan sättas upp utanför era lokaler, i det offentliga rummet eller på mässor och event för att synas riktigt ordentligt.

Att ha ett helt paket med kreativa marknadsföringsmaterial är smidigt och smart. Ni kan till exempel ha gigantiska produktkopior, mindre kopior i form av nyckelringar som ni delar ut och skyltar eller billboards som går i samma stil. När det kommer till marknadsföring är det viktigt att det känns enhetligt och följer samma linje, oavsett vilket medium det gäller. Vi utformar gärna ett paket åt er, utifrån en existerande design eller något som vi kommer på tillsammans.

Ska ni vara med på eller arrangera ett eget event så är det extra viktigt att ha en display som väcker uppmärksamhet. Smart event branding kan bestå av ett mäsställ eller ett uppblåsbart tält, tryckta mässväggar och tillhörande material. Men pricken över i:et är figurer, maskotar, uppblåsbara gimmicks och allt annat som gör det roligt och minnesvärt.

Det lönar sig att vara kreativ och tänja på gränserna för vad marknadsföring innebär. Titta gärna på våra tidigare kunder och se allt roligt som de har kommit på. Låt dig inspireras och bolla gärna med våra duktiga konstnärer för att komma på något helt unikt för din verksamhet.