Gerillamarknadsföring innebär att man gör någonting oväntat och kreativt i det offentliga rummet. Att man satsar på att sticka ut i bruset och läggas på minnet genom kreativa kampanjer med ovanliga och nytänkande reklamprodukter. Att bli en riktig snackis.  Ju mer kreativt, desto bättre är det.

VI HAR DET BÄST …
NÄR DU HAR DET KUL!

Bamsefabrikken skapar livliga maskotter till brand över hela världen. Men vi tillverkar också uppblåsbara reklamprodukter, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och vår kompetens här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Bamsefabrikken - Illustration

Gerillamarknadsföring

Det är viktigt att gerillamarknadsföring tillför någonting speciellt och känns genomarbetat. Eftersom det drar blickarna till sig måste det se proffsigt ut och inge förtroende. Att skapa en produktlinje med olika reklamprodukter gör det enkelt att hålla en röd tråd som lockar till köp.

Många av våra tidigare kunder har fått utmärkta resultat genom att använda våra olika produkter i kreativ marknadsföring. Låt dig gärna inspireras av deras kampanjer och alla tokigheter som vi har skapat tillsammans. Stora uppblåsbara pelare, svävande jättefigurer, maskotar och statyer i glasfiber är bara några saker som kan ta er gerillamarknadsföring till en helt annan nivå.

Gerillamarknadsföring finns till för att göra intryck, skapa samtal och stanna kvar i minnet hos de som ser kampanjen. Med spännande och nytänkande kampanjer är det dessutom lättare att spridas på sociala medier, eftersom många älskar att dela kreativa saker som överraskar dem.

Ni kan till exempel ställa ut en jättestor figur i det offentliga rummet och ha billboards, svävande ballonger eller annan kreativ 3D-reklam i matchande design. Placera ut materialet på strategiska platser och kombinera med sylvass copy för att väcka intresse. Varför inte låta ert budskap sväva över hustaken på en gigantisk zeppelinare, eller låta en maskot umgås med nyfikna kunder på gator och torg?

Om ni ska arrangera eller vara med på ett event fungerar det också utmärkt med lite mer kreativ marknadsföring. Locka fler besökare till ert utrymme och se till att ni lägga på minnet med nytänkande produkter. Event branding är viktigt när ni tar steget ut i offentligheten för att nätverka och träffa nya kunder.

På event och mässor kan man verkligen ta ut svängarna med reklamprodukter och displayer. Det gäller att synas och det gör man bäst med det oväntade. Ska ni sälja något på eventet är det perfekt med uppblåsbara POS-produkter i form av produktkopior. Placera dem i montern och bredvid kassan för att locka till köp.

Maskotar är också ett välbeprövat knep som fungerar i de flesta sammanhang. Låt en spännande maskot representera er på gator och torg, i butiksdemonstrationer och på olika event. Många älskar dessutom att ta bilder av maskotar och det kan ge er bra spridning på internet.

Ni kanske redan har bra idéer för er gerillamarknadsföring och då hjälper vi gärna till att göra dem till en verklighet. Men vi kan även hjälpa er att komma på en helt ny design och unika produkter som passar det ni vill göra.