På mässor och event måste man synas med stil. Mässor är ett utmärkt tillfälle för att nätverka med andra i samma bransch, samt träffa existerande och nya kunder. Med rätt mässmaterial är det enkelt att skapa en inspirerande och proffsig display som lockar till samtal.

VI BLÅSER UPP DIG… BLICKFÅNG MED LUFT I!

Luftfabrikken skapar oförglömliga, fascinerande blickfång till våra kunder. Men vi producerar också maskoter, nallebjörnar, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetencer här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

Mässmaterial

Det är roligt att vara på mässa, men det kan också vara väldigt mycket jobb att få upp alla displayer och andra material som behövs. Med flexibla mässmaterial som är lätta att sätta upp, ta ner och transportera är det både snabbare och smidigare. Tryck allt material med er design för att få en enhetlig stil som både ser genomtänkt och proffsig ut.

En professionell mässmonter gör det enkelt att bygga ett rum i rummet och skapa ett utrymme som känns inbjudande. Mässmontern kan bestå av en tryckt matta, en mässvägg, pelare och mässbord med tryck för att skapa en levande miljö som är behaglig att vistas i. Men det kan även vara helt unikt och nytänkande. Vi kan erbjuda en hel mässmonter som skräddarsys utifrån era behov. Det finns många flexibla produkter att välja på, så att ni kan få den perfekta mässmontern.

Mässväggar är effektiv kommunikation, men kan vara svåra att sätta upp. Genom att använda uppblåsbara väggar, softwalls eller popupväggar istället får ni en snygg bakgrund på nolltid. Det behövs inte några skenor, muttrar, bultar och särskilda verktyg för att få upp en av våra mässväggar med tryck. De sträcks ut eller sätts upp på en ställning som bara tar några minuter att sätta ihop. Eller så väljer ni en uppblåsbar vägg och låter en pump sköta jobbet åt er.

På mässor kan och bör man ta ut svängarna, så att man väcker intresse och läggs på minnet av besökarna. Genom att trycka era mässmaterial med er logotyp, era färger och annat som ni vill kommunicera är ni på god väg. En genomarbetad och enhetlig stil ger ett proffsigt intryck som väcker förtroende. Vi kan trycka en existerande design, eller arbeta fram en helt ny design tillsammans med er.

Ett praktiskt mässtält är också en bra investering, oavsett om det ska sättas upp utomhus eller inomhus. Mässtält som sätts upp på några minuter förstärker känslan av att ni har ett eget rum där besökare kan kliva in och låta sig inspireras. Det ger även skydd mot väder och vind. Ni kan även trycka mässtältet med era färger och logotyp för att synas på långt håll.

Glöm inte heller bort allt annat roligt ni kan göra för att nå ut på mässan. Skapa en gigantisk produktkopia i fiberglas, uppblåsbara jätteballonger, snygga trottoarpratare och give aways för att sticka ut. Eftersom våra mässmaterial är så lätta att förvara och transportera kan ni ta ut svängarna lite och verkligen skapa en minnesvärd display.