Mässvägg med tryck

Mässväggar är viktigt när du ska skapa en mässmonter som ser proffsig och inbjudande ut. En uppblåsbar mässvägg med eget tryck är lätt att sätta upp och ger ett starkt intryck. Välj ett flexibelt mässystem för att få mer tid över för att nätverka och träffa kunder på mässan.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Mässvägg med tryck

Mässväggen är det allra viktigaste när du ska skapa en mässmonter. Den ger en bakgrund till era aktiviteter och skärmar av resten av rummet för att ge er ett eget utrymme. Mässväggar med tryck är även effektiv kommunikation som drar blickarna till sig. Det finns många olika typer av mässväggar som är lätta att sätta upp.

Våra uppblåsbara mässväggar är perfekta för dig som vill spendera mindre tid på montering. Du blåser upp den på några minuter med en pump och den står stadigt på plats på stålfötter. Mässväggen kan tryckas med alla olika motiv och tar minimalt med plats när den förvaras. Eftersom bara fodralet behöver bytas om du vill byta motiv, är det en flexibel lösning som kan användas gång på gång.

En proffsig mässmonter måste se enhetlig ut och vara lätt att sätta upp. Ett tips är att köpa en helt uppblåsbar mässmonter med alla delar som behövs för att göra intryck. Uppblåsbara mässmöbler, mässväggar och portaler skapar ett intressant utrymme som känns genomtänkt och välkomnande. Det går även att kombinera med uppblåsbara mässtält som ger ett extra rum i rummet och kan inredas på ett inbjudande sätt.

Fördelen med uppblåsbara mässmaterial är att det bara krävs en person för att sätta upp alla delar. Det är nämligen pumpen som sköter mesta delen av jobbet. Eftersom delarna inte heller tar så mycket plats vid förvaring är det ett mycket portabelt mässystem. Ett uppblåsbart mässystem ger även lite rundare former som brukar vara populära bland besökare. Kombinera med produkter som trottoarpratare för att locka in förbipasserande.

Andra typer av mässväggar som går att få upp snabbt är popupväggar och softwalls. De monteras på en ställning och går att trycka med alla olika motiv. En mässvägg bör alltid kombineras med mässbord med tryck för att få en komplett monter. Mässbordet ger er en plats att stå vid, använda som informationsbord eller för en kassa.

Mässväggar kan även användas på kontoret för att dela upp lokaler och rum på ett effektivt sätt. Väljer du en mässvägg som är lätt att flytta och sätta upp är det en mycket flexibel lösning som kan komma till nytta på flera olika sätt. Det går även att integrera belysning med mässväggar, vilket är perfekt om ni ska ställa ut på kvällen eller bara vill synas lite extra.

Vi kan designa och trycka era mässväggar helt efter era önskemål. Ni kanske redan har en färdig design som ni vill förverkliga, eller så kan vi ta fram en design tillsammans för att skapa den perfekta mässväggen.

Kontakt oss!