Inspiration och lösningar med blickfång till
mässor, events, festivaler och andra arrangemang.

PUSTA UPP DIG

UPPBLÅSBAR MÄSSMONTER

Med Axions uppblåsbara shapes kan du frakta en både imponerande och snygg mässmonter hela vägen till mässan i en vanlig personbil. Det tar bara en halvtimme att blåsa upp hela uppsättningen. När du har blåst upp alla produkterna, stängs de effektivt med en ventil. Det låter lite tokigt, men det är inte bara varmt luftsnack. Vi planerar och 3D-designar din mässmonter, ner till minsta lilla detalj. Sidkonceptet Axion Nordic är ett självständigt koncept, som du bör ta en extra titt på.

BESÖK HEMSIDAN

KÖR BLICKARNA HELA VÄGEN

ANVÄND DITT BRANDS IGENKÄNNINGSVÄRDE

Igenkänning är ett starkt verktyg. Om din verksamhet har en välkänd figur eller logotyp, är det ett naturligt val att profilera det ute på mässor. Ögat fångar snabbt det, som vi redan tidigare har registrerat i vårt minne. Det gäller också för AB Caterings lastbilar. De fick tillverkat två uppblåsbara versioner av deras välkända lastbilar, när de deltog i Cateringmässan Nord i Gigantium, Aalborg. Du kan göra detsamma.

LÄS MERA OM BALLONGER HÄR

DEN RÄTTA GIMMICK

WOW-EFFEKTEN STARTAR DIALOGEN

Jämför för en sekund marknadsföring med en fest. Mannen med den stora, märkliga väskan har alltid någon att prata med. Det är något mystiskt och tilldragande med den märkliga väskan. Vad finns det i den? Du kan använda samma princip med en tredimensionell, uppblåsbar gimmick, som den snygga röda raketen, för att väcka uppmärksamhet och sticka ut från alla andra.

SE FLERA EXEMPEL

BRED TJOCKT PÅ

MÖT KUNDEN I ÖGONHÖJD

Ingen kan väl säga nej tack till ett smakprov från den här härliga, vandrande croissanten? Genast är isen bruten och påverkningseffekten har börjat. Våra maskotar är populära och effektiva till att använda på mässor. Backa upp reklamkampanjen effektivt genom att repetera budskapet ansikte med ansikte med kunderna.

FLERA FANTASTISKA MASKOTAR