3D skylt

Låt tråkig 2D-reklam bli ett minne blott och använd er av 3D för att skapa minnesvärda skyltar. Glasfiberfigurer i jätteformat, produktkopior eller gigantiska  ballonger är mycket mer intressanta för företag som verkligen vill synas. Kreativa 3D-skyltar är både innovativ och mångsidig visuell kommunikation.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

3D skylt

En gigantisk figur som hälsar besökare välkomna eller en kopia i jätteformat av er bästsäljande produkt. 3D skyltar är spännande blickfång som syns på lång väg, oavsett om de placeras utanför företaget, på ett torg eller på en mässa. 

Skapa en glasfiberfigur med blanka ytor och starka färger eller en uppblåsbar figur som syns på långa vägar. Unika 3D skyltar är perfekt reklam för alla företag som vill synas på riktigt.

Vanliga skyltar och traditionell reklam är alldeles för lätt att glömma bort. Men levande 3D reklam som känns unik lägger man på minnet. Uppblåsbara jätteballonger i PVC som föreställer er produkt, företagets maskot eller något annat ger ett spännande intryck som väcker mycket nyfikenhet. Glasfiberfigurer med blanka ytor och starka färger är ett annat alternativ som är mycket populärt. Berätta visuellt om företaget på ett helt unikt sätt.

Att vara anonym är inte ett alternativ för företag som vill synas och sälja. Reklam berättar vad ni jobbar med, men för att vara effektivt måste det både vara iögonfallande. En kreativ fasadskylt kan se ut på många olika sätt. Det kan vara en stor maskot som har blivit synonym med företaget och placeras utanför fasaden. Eller en produktkopia i gigantiskt format som berättar vad ni tillverkar eller säljer på ett roligare sätt. Det är reklam som man kommer ihåg länge och inspireras av.

När ni vet hur ni vill marknadsföra företaget eller butiken så är det dags att vara kreativa. Det är verkligen bara fantasin som sätter gränser när det kommer till reklamprodukter från Ibsens Fabrikker. Tillsammans med våra kreativa konstnärer kan ni skapa en unik och iögonfallande reklamskylt, figur, gimmick eller maskot för att berätta er historia.

3D skyltar är både roliga att designa, skapa och ha uppe. Det är ett kreativt projekt från början till slut som kan utformas precis så som ni vill ha det. Skapa en serie med iögonfallande produkter, säsongsanpassade figurer eller en fin fasadskylt.

En 3D skylt kan vara för inomhusbruk eller utomhusbruk, så det är perfekt att placera utanför företaget, inuti en utställningslokal eller på en mässa. Det går även att placera reklamprodukter i 3D på platser där det rör sig många potentiella kunder. 

Att skapa reklam som syns i det offentliga rummet är en utmaning, för man vill göra något som folk uppskattar och kommer ihåg. Men 3D skyltar, figurer och uppblåsbara PVC-ballonger i jätteformat brukar alltid vara omtyckt. Det är iögonfallande, annorlunda och väcker nyfikenhet hos de flesta. Genom väldesignad och genomtänkt reklam sticker ni helt enkelt ut och skapar något minnesvärt som många kommer ihåg.

Kontakt oss!