Fasadskylt

Fasadskyltar visar var ni håller hus och vad ni sysslar med. Men en fasadskylt behöver inte vara tråkig och endimensionell. Kreativa skyltar kan vara gigantiska, uppblåsbara, abstrakta och hur annorlunda som helst. En fasadskylt kan helt enkelt vara lika unik som företaget den berättar om.

Den velkendte Cimbrertyr i AaB's rød-hvide fremstillet i glasfiber.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Fasadskylt

Med rätt fasadskylt förvandlar ni en anonym lokal till företagets högkvarter. För alla olika företag måste faktiskt synas för att finnas. Bra fasadskyltar ska berätta vad er verksamhet gör och måste därför vara informativa. Men med kreativa skyltar kan ni berätta det på ett mycket mer unikt och iögonfallande sätt. Dra blickarna till er genom att designa en annorlunda fasadskylt som ni är garanterat ensamma om.

En snygg fasadskylt ska ge ett professionellt intryck som väcker ett förtroende hos kunder och klienter. Det är helt enkelt företagets ansikte utåt. 

Men en fasadskylt får gärna kompletteras med en mer kreativ utomhusskylt som är något helt annat än rektangulär och platt. Allt för att väcka uppmärksamhet och dra blickarna till sig. Vi skapar alla olika fasadskyltar, oavsett om den ska vara fyrkantig, uppblåsbar, gigantisk eller något som är alldeles unikt och nytänkande.

Driver du en butik så gäller det att locka in kunder. En fasadskylt kan göra det jobbet åt dig om den är tillräckligt intressant, attraktiv och informativ. Att skapa en kopia av en bästsäljande produkt och placera utanför butiken är ett säkert kort. Gör den jättestor i blank och färgglad glasfiber, eller blås upp den och sätt fast på taket. En fasadskylt behöver inte vara platt och tråkig, utan det kan vara en spännande 3D skylt som ger ett mer levande intryck. Våga vara kreativ och använd färg och form för att skapa en skylt som lockar till sig nyfikna blickar.

En fasadskylt kan bli till säljande reklam om den är tillräckligt kreativ och iögonfallande, så låt fantasin flöda och skapa något unikt som är lätt att komma ihåg. Våra konstnärer gör er vision till verklighet.

Ballongreklamer är perfekta till utomhusarrangemang, där du vill fånga kundernas uppmärksamhet på långt avstånd

Ibsens Fabrikker tillverkar fasadskyltar som är helt skräddarsydda utifrån er kreativa vision. Det finns ingenting som är för färgglatt, roligt, kreativt eller utmanande. Uppblåsbara PVC-skyltar och figurer kan fästas vid fasaden och sväva högt ovanför taken. Eller så kan ni skapa en gigantisk figur i form av en maskot eller en kopia av era produkter. 

Fasadskyltar behöver inte alltid vara statiska och se likadana ut hela året runt. Det är mycket roligare att skapa olika blickfång som förändras under årets gång. Du kan till exempel knyta fast en jättestor ballong på fasaden när företaget firar något, eller blåsa upp en jultomte med nissar när det börjar bli dags för årets bästa högtid. Ska ni lansera en ny produkt kanske det passar med en produktkopia i PVC som placeras framför företaget och väcker nyfikenhet. En fasad som förändras gör att folk håller koll på vad som händer med ert företag eller butik, så att ni ständigt är aktuella och spännande att följa.

Kontakt oss!