Utomhus företagsskyltar

Annorlunda företagsskyltar som visar vad ni gör och väcker uppmärksamhet. Stick ut med unika skyltar av PVC som kan blåsas upp eller färgglatt glasfiber som går att forma hur ni vill.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Utomhus företagsskyltar

Här är vi och det här sysslar vi med! En företagsskylt ska visa upp vad er verksamhet heter och förmedla vad ni arbetar med. Den ska väcka uppmärksamhet, leda till nyfikenhet och locka fler kunder. Det görs bäst med företagsskyltar för utomhusbruk i annorlunda tappning. Uppblåsbara, färgglada i PVC, er maskot i glasfiber eller kanske en realistisk produktkopia.

En företagsskylt kan användas permanent utanför företagets lokaler eller tillfälligt på events och för olika kampanjer. Oavsett vad den ska användas till måste den tåla väder och vind, vara hållbar och lätt att hantera. En skräddarsydd reklamskylt från Ibsens Fabrikker utformas efter era önskemål och behov. 

Ni kan låta er inspireras av våra andra företagsskyltar, eller komma på något helt eget som får er verksamhet att sticka ut från mängden. Ingenting är för annorlunda, kreativt eller nytänkande när det kommer till reklam.

HMN Naturgas buss som jätte reklamballong

HMN Naturgas buss som jätte reklamballong

Nästan alla företag med en egen lokal behöver en intressant fasadskylt. Den ska visa att företaget är verksamt i lokalen och berätta vad de sysslar med. Ibsens Fabrikker arbetar tillsammans med er för att utforma och tillverka en företagsskylt för utomhusbruk som passar perfekt. 

Skylten behöver inte vara endimensionell och hänga platt på fasaden om ni hellre vill ha något mer unikt. Den kan vara rund, ha utstickande element, se ut mer som en skulptur eller kombineras med en uppblåsbar ballong.

Många företag vill ha en mer levande företagsskylt som ser lika bra ut från alla olika vinklar. En unik 3D skylt är ett intressant blickfång som kan placeras var ni vill. Varför inte ha företagets maskot som en skulptur utanför ert högkvarter? Företagsskyltar kan egentligen se ut precis hur som helst och det är bara fantasin som sätter gränser.

Jättegolfboll i glasfiber till turneringen Made in Denmark

Jättegolfboll i glasfiber till European Tour turneringen Made in Denmark

Strategisk kommunikation är a och o när du vill göra reklam för din verksamhet. Hur vill du att era kunder ska komma ihåg ert företag? Idag finns det reklam överallt och därför är det viktigt att skapa någonting unikt som inte alla andra har. 

Företagsskyltar utomhus kan även bestå av olika billboards som placeras där potentiella kunder rör sig. En billboard påminner och informerar om företagets produkter och tjänster, så att minnet stannar kvar hos kunden när det är dags att köpa. 

Gör era billboards och reklamskyltar minnesvärda genom att leka med färg och form, annorlunda material och bilder. När du vet hur du vill att din reklam ska se ut kommer våra duktiga konstnärer att ta fram dina nya reklamprodukter helt efter dina önskemål. Du är med i hela processen från början till slut, du får ta del av olika förslag och sedan arbetar vi fram något som du är hundra procent nöjd med.

Kontakt oss!