Utomhusreklam ska vara synlig, tålig och intressant för alla som ser den. Den ska vara ett blickfång och sticka ut från alla tråkiga, endimensionella skyltar. Med utomhusreklam i form av vepor, reklamtält och fina reklamflaggor är det lätt att göra ett intryck som stannar kvar länge.

VI ÄLSKAR ATT FORMGE, FÄRGA OCH SKAPA... BLICKFÅNG FÖR DIG!

Figurfabrikken tillverkar fantastiska figurer i alla möjliga storlekar. Men vi tillverkar också uppblåsbara reklamprodukter, maskotkostymer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetenser här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

Utomhusreklam

Det finns många tillfällen då utomhusreklam är ett måste. Men inte vilken utomhusreklam som helst, utan det måste vara något unikt och iögonfallande som ser proffsigt ut. Utomhusreklam kan hänga ute hela året runt eller användas tillfälligt när det är något speciellt på gång.

Reklamvepor är mycket praktiska på flera olika sätt. Det är lätt att sätta upp och ta ner, samtidigt som vepor tar minimalt med plats när de ska transporteras eller förvaras. Vepor kan hängas upp på mässor, billboards, på företagsfasaden och var som helst där det ni behöver synas.

En snygg och praktisk fasadvepa kan täcka en halv eller hel vägg, vilket gör det perfekt när ni verkligen måste kommunicera någonting. Många använder även fasadvepor för att täcka byggnadsställningar. Ska ni bygga om på företaget låter det alla veta vad ni bygger och när ni är färdiga, samtidigt som ni ser till att företagsnamnet syns ändå.

På mässor som hålls utomhus är det viktigt att välja rätt reklam. Den ska vara lätt att ta med sig och sätta upp, stå stadigt och locka till samtal. Mässor är ett utmärkt sätt för företag att nätverka, hitta framtida samarbeten och kunder. Då gäller det att göra ett proffsigt intryck som är lätt att komma ihåg.

Vi på Ibsens Fabrikker kan designa och tillverka hela er reklamkampanj för utomhusbruk. Ni kanske redan har massa idéer och då utgår vi från dem. Men vi kan även hjälpa er ta fram all utomhusreklam från början till slut. Tillsammans med våra duktiga designers får ni diskutera fram en plan, ta del av förslag, utkast och så småningom få reklam som passar er vision perfekt.

Reklamtält är perfekta att ha med på mässor och andra events utomhus. Det ger en flyttbar lokal för företaget som kan kombineras med många andra reklamartiklar för att skapa ett enhetligt uttryck. Reklamtält kan även placeras på företagets tomt om det är något speciellt på gång. Ett reklamtält är lätt att packa ner och sätta upp, tar liten plats och ger skydd för både väder och vind.

Annan reklam som är väldigt effektiv och kan hänga ute hela året runt eller vid speciella tillfällen är reklamflaggor. Tryck företagets logotyp och färger på flaggan för att skapa branding som syns på lång väg. Reklamflaggor som hängs upp på flaggstänger utanför företagets lokaler ger ett proffsigt intryck som samtidigt visar var ni finns. Det är perfekt att kombinera tillsammans med fina fasadskyltar eller en fasadvepa för att klä in lokalen så att den känns mer ombonad.