Stick ut på mässan, utställningen eller eventet med unikt utställningsmaterial med eget tryck. Uppblåsbara popupväggar, produktställ, bågar och hela mäsställ är lätta att sätta upp och ta ner. Glöm bort bultar, muttrar, skenor och jobbig montering. Låt bara pumpen blåsa upp din display och skapa ett iögonfallande utställningsrum på nolltid.

VI BLÅSER UPP DIG… BLICKFÅNG MED LUFT I!

Luftfabrikken skapar oförglömliga, fascinerande blickfång till våra kunder. Men vi producerar också maskoter, nallebjörnar, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetencer här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

Utställningsmaterial

Är det dags för en utställning, mässa eller något annat spännande event? Då är det viktigt att ha effektivt utställningsmaterial som visar upp era produkter eller tjänster på ett proffsigt sätt. Utställningsmaterial måste vara lätt att ta med sig, snabbt att sätta upp och designat på ett unikt sätt som visar vad er verksamhet arbetar med.

På event där det finns många andra utställare är det viktigt att synas, sticka ut från mängden och väcka intresse. Det måste både vara informativt och kreativt, proffsigt och uppseendeväckande. Mässväggar är beprövade knep när man vill synas, men det är inte alltid praktiskt att ta med och sätta upp en traditionell mässvägg.

Ett alternativ är att skapa proffsiga popupväggar som är superenkla att sätta upp. Det är uppblåsbara mässväggar som ser ut som en traditionell mässvägg, men där slutar alla likheter. Glöm bultar, stänger, muttrar, beslag och bultar. Du tar bara upp mässväggen ur transportväskan, blåser upp den på fem minuter med en pump och sedan är det färdigt. Den står mycket stadigt är godkänd att användas i en mässmonter.

Om ni vill skapa en helhetsupplevelse som verkligen alla kommer att minnas så ska ni satsa på en softwall med tryck som en del av ett helt mäsställ. Uppblåsbara bågar, pelare, svävande reklam, mässväggar och produktställ skapar en oförglömlig inomhusmiljö. Det skapar ett rum i rummet som bjuder in till samtal och väcker uppmärksamhet.

Hur era produkter presenteras är också mycket viktigt när det är dags för utställning och mässor. Det är även av yttersta vikt om ni ska ha en popup-butik och vill maxa er försäljning. Våra unika produktställ ser till att era produkter presenteras på bästa möjliga sätt, samtidigt som de är lätta att ta med, sätta upp, flytta runt och ta ner.

Uppblåsbara utställningsmaterial gör det möjligt för en person att hantera hela uppsättningen och nedtagningen. Pumpen sköter det tunga jobbet och tar helt bort behovet av montering, som brukar ta många timmar. Eftersom det är mindre skrymmande är det även lättare att förvara materialet när de inte används.

Alla våra produkter för utställningar designas utifrån era önskemål och behov. Tryck allt material med er logotyp, era unika färger och annat som förknippas med er verksamhet. Ni kanske redan har färdiga designs som ni vill använda, annars kan ni skapa någonting helt nytt tillsammans med våra konstnärer. Vi låter er se förslag och utkast innan vi tillverkar, så att ni är helt säkra på att allt blir precis så som ni vill ha det.