Reklamfigurer för företag

Reklamfigurer och maskotar är kraftfulla verktyg för att fånga uppmärksamhet och stärka varumärkesidentiteten.

Reklamefigur for virksomhed

Ny bulldogmaskot i glasfiber till Howden Pensionsagentur

Vi har precis avslutat ett spännande projekt: en imponerande 3 meter hög bulldogmaskot i glasfiber för Howden Pensionsagentur i Aalborg. Denna gigantiska reklamfigur står nu som ett framträdande landmärke framför deras kontor och symboliserar inte bara företagets tillväxt utan även deras engagemang för både kunder och medarbetare. Maskoten är designad för att väcka nyfikenhet och fånga uppmärksamheten hos förbipasserande, vilket är avgörande för att särskilja Howden på en konkurrensutsatt marknad.

3 meter høj glasfiber hund

En tydlig representation av Howdens identitet

Bulldogmaskoten är inte bara en dekorativ tillägg; den fungerar som en tydlig representation av Howdens värderingar och historia. Med sin robusta stålkonstruktion och kraftfulla yttre fungerar den som en vakthund som personifierar företagets image och vision. Den fysiska närvaron av bulldogen symboliserar ett löfte om att skydda och ta hand om både kunder och medarbetare. Den skapar en känslomässig koppling till varumärket och bjuder in förbipasserande att lära sig mer om vad Howden står för.

Glasfiber maskot til virksomheder

Leverans- och installationsprocess

För att säkerställa att bulldogen levererades utan problem arbetade vår betrodda partner Profox nära Howden för att planera transporten och installationen. Den placerades strategiskt framför kontoret för att maximera synligheten och göra entréområdet mer inbjudande. Vårt installationsteam säkerställde en säker och stabil uppställning, vilket gör att bulldogen kan motstå väderförhållanden och förbli ett bestående inslag i Howdens fasad.

Glasfiber maskot

En del av vår 360-graders lösning

Detta projekt visar också en av de senaste tjänsterna vi erbjuder på Ibsens Fabrikker som en del av vår 360-graders visuella lösning. Vi tillhandahåller inte bara kreativa lösningar för figurer och maskotar, utan erbjuder också ett omfattande utbud av tjänster inom visuell design, inklusive folie dekoration. För bulldogen har vi lagt till Howdens logotyp i folie, vilket ger maskoten ett professionellt och polerat utseende som stärker Howdens varumärkesidentitet. Denna integration av varumärkning och design säkerställer att maskoten inte bara ser bra ut, utan också fungerar som en effektiv marknadsföringsplattform.

8. maj 2024