JÄTTE GOLFBOLL GJORD AV GLASFIBER

Fantastiskt blickfång fick golfsporten på alla läppar i Vesthimmerland.

Allt handlar om golf nu i Gatten, där Himmerland Spa & Golf Resort anordnar den första danska turneringen på European Tour i över ett decennium.

Och det ska markeras. Därför fick VisitVesthimmerland 20 stycken jätte golfbollar i glasfiber monterat i området, så alla blev påminda om det stora arrangemanget.

Golfbollarna placerades stategiskt ut vid vägkanter och rondeller, så att så många som möjligt kunde se och bli påminda om turneringen. Och de lokala småstäderna kan stolta visa upp, att de stöttar årets danska golfarrangemang.

På samma gång som Figurfabrikken skickade iväg 20 stycken gigantiska golfbollar mot Himmerland, tillverkade Luftfabrikken både AXION-tält och svävande golfbollar/ballonger med heliumgas till Made in Denmark.

Det är väldigt lätt att missa att se en traditionell skylt på en byggnad. Så det är fantastiskt att kunna göra något helt otraditionellt, som folk verkligen lägger märke till.

Anna Oosterhof Turistchef, VisitVesthimmerland
Visualisering

Som så ofta förr börjar Figurfabrikken genom att visualisera ett projekt för kunden, med hjälp av ritningar och illustrationer, som ni kan exempel på här till vänster.

De stora golfbollarna i glasfiber är autolackerade, så de kan hålla formen flera år framöver.

De kunde nämligen stå klart och tydligt under turneringens första tre år i Himmerland.

Tilbaka till
case översikt

Kan blickfång i glasfiber skapa
uppmärksamhet omkring din nästa event?

SKICKA ETT E-MAIL TILL OSS