TOKIG IDÉ BLEV TILL GULDFIGURER

En tokig idé förgyllde Walther. Ibsens Fabrikker älskar att Smukfest alltid kommer med tokiga idéer och annorlunda sätt att branda sig själva på.

Peter Ibsen presenterar de gyllene figurerna för Flemming Dybbøl, sponsorchef hos Smukfest

Smukfest har presenterats för många tokiga idéer från oss. Deras populära maskot Walther har blivit avbildad i många olika former.

När vi tog en tur till Skanderborg för att presentera en ny idé till Smukfest, blev det en fin mottagning. Kort tid därefter stod det 25 stycken Walther guldfigurer klara. De fina och exklusiva statyetterna fungerar som ett gyllene minne från Smukfest.

Smukfest vill hylla vinnarna av årets “Smukbold” genom att dela ut guldfigurer till dem. Guldfigurerna ska också användas för att hylla vinnarna eller vinnaren av Polka Verner Legatet, som delas ut varje år. 2013 var det Kronprinsen Frederik som fick legatet och därmed blev den första till att få mottaga en gyllene Walther-staty.

Det har bara gjorts 25 stycken statyetter, som gör Walther-statyetten till en exklusiv produkt. Det är massiva figurer, som ger den helt rätta staty-känslan, när man har den i handen.

Vi är glada över de gyllene statyerna, och vi är mycket glada över att Smukfest är så öppna för när de kommer med tokiga idéer!

Vi har tidigare förgyllt välkända figurer, när vi tillverkade gyllene statyer till Nybolig. Det är fantastiskt att se en livfull figur göras om till en exklusiv del, som passar på varje kontor!

Redan dagen efter att vi levererade ut skulpturerna, kunde Kronprins Fredrik ta emot det allra första exemplaret

Tilbaka till
case översikt

Kunde du tänka dig lite förgyllt blickfång? Skicka ett e-mail till oss eller kontakta oss på telefon +45 4062 2927, så talar vi om det!

Kontakta oss