UNIKA TÄLT MED MÅNGA FUNKTIONER

Unika tält gav Peugeot fart framåt.

På Nysumbanan var det verkligen fart framåt. Men inte bara på själva banan. Peugeot Rallys unika tält användes nämligen i alla möjliga slags formationer, kombinationer och variationer.

På samma gång som det var extremt mångsidigt förde AXION-tälten Peugeot helt i toppen – det vill säga när det handlar om exponering! Det välkända Peugeot-logo gick inte att missa.

AXION är en av Luftfabrikkens tälttyper – av den uppblåsbara modellen. De utmärker sig från vanliga tält på många olika sätt, och de är otroligt praktiska. De kräver bland annat inte att det konstant finns en fläkt tillkopplad. De är så kallade stängda enheter, som är totalt ljudlösa när de står upp och är färdigmonterade.

Viktigast av allt är att AXION-tälten tillverkas unikt för varje kund, så logo, artwork och företagsnamn framhävs på bästa sätt. Precis som det visas på bilden av Peugeot-tälten här ovanför.

LÄS MERA OM AXION-TÄLT HÄR
Video

"Ibsens Fabrikkers AXION-tält är extremt användbara både innan, under och efter loppet. Vi kan ta bort väggarna, under tiden som vi arbetar på bilarna, så åskådarna kan se, att det händer något inne i tältet. Dessutom kan vi koppla ihop de två tälten och stänga alla sidorna på kvällarna, när vi ska vara sociala och se på hela dagens lopp."

Christian Jensen, Team Peugeot
Tilbaka till
case översikt

Kan du också använda ett unikt, uppblåsbart och praktiskt tält?

Kontakta oss