SVÄVANDE BLICKFÅNG KÖRDE
ALLA BLICKARNA I LAND

Till Folkmötet på Bornholm visade HMN Naturgas på möjligheterna med naturgas, när deras heliumfyllda buss svävade upp i luften.

Den 6 meter långa heliumballongen svävar fritt under Folkmötet på Bornholm. Ballongreklamer vänder huvudet på folk och skapar blickfång.

Med buskapet om bussar, som kör på gas, seglade den upp i luften. Den sex meter långa bussen blev HMN Naturgas‘ starkaste verktyg under Folkmötet på Bornholm.

Det svävande blickfånget presenterade sig över landets mest betydelsefulla politiker, som traditionen trogen, deltog i Folkmötet på klippön. Det är effekter som en svävande, uppblåsbar buss, som drar till bra uppmärksamhet till sådana events.

Det skedde också för HMN Naturgas, som drog folk till deras tält med bussen som unikt riktmärke och blickfång.

Det var ett mycket bra sätt att väcka uppmärksamhet, och den gjorde, att vi lätt kunde starta en samtal med förbipasserande om gasens alla användningsmöjligheter. Vi använde den mest i fyra meters höjd, framför vårt tält, där folk verkligen kunde se bussen. Den fungerade också som reklampelare för våra arrangemang inne i tältet, eftersom vi kunde sätta olika banners på bussen.

Bjarne Skov, Marknadskoordinator, HMN Naturgas
Video
Tilbaka till
case översikt

Ska vi också skicka ditt brand upp i luften, och har du en unik idé om hur det ska göras? Slå oss en signal på +45 4062 2927.

Kontakta oss