UPPBLÅSBAR FIGUR PÅ ÅTTA METER

Med Rasmus Bjerg i spetsen intog Cirkus Summarum både Köphamn och Århus 2013. Med sig hade han några välkända figurer från danska DR Ramasjang.

En av lösningarna till cirkusen är den jätte, uppblåsbara versionen av Bruno från Ramasjang. Figuren blev ett hit bland barnen på cirkusplatsen och björnen drog till sig all uppmärksamhet.

Det var inte bara Bruno som togs väl emot på cirkusplatsen. Vi tillverkade också ett uppblåsbart My Little Pony-slott. Det var också en stor succé. Speciellt bland flickorna.

Stora, uppblåsbara figurer är inte bara en hit bland barnen. Det är också mycket lättare för cirkusen att få dem monterade och ta ner dem, när dem ska vidare.

Luftfabrikken är glada över att kunna blåsa liv i underhållningen till Cirkus Summarum och på samma gång vara med till att fokusera på Muskelsvindsfonden.

En åtta meter hög uppblåsbar figur

BRUNOS PRUTT-O-METER

Förutom att vara till offentlig syn och cirkusplatsernas mittpunkt har den jättestora Bruno-figuren en rolig funktion, som får barnen på platsen i full gång.

Figuren är utrustad med en ”prutt-o-meter”, som används för att blåsa upp Bruno och få barnen i gång. Det skapar aktivitet och interaktion mellan åskådare och figurerna.

För att blåsa upp Bruno ska barnen hjälpa till genom att cykla och hoppa, vilket får prutt-o-metern att öka. Tills att de når 1.000.000 – då pruttar Bruno!

Det är ett nytt och kreativt sätt att använda en uppblåsbar figur, som är rolig för barnen. Det ger också figuren en funktion, som barnen kan vara delaktiga i.

Tilbaka till
case översikt