UPPBLÅSBAR SPELARTRÖJA TILL MITTPUNKTEN

Nordjyllands välkända polkaränder intar mittpunkten som uppblåsbar spelartröja. Det är storslagen blickfång.

Ett välbekant syn i stor storlek. Som idrottsklubb är en uppblåsbar spelartröja ett perfekt och effektivt sätt att skapa blickfång på. De lokala känner igen synen av tröjan, som fångar deras uppmärksamhet på långt avstånd. Det var också fallet med den fem meter höga AaB-tröjan, som Luftfabrikken tillverkade för Spar Nord.

Tröjans polkaränder är ett välkänt tecken för klubben i Nordjylland, som också utmärker sig i en hektisk gatubild. Det ger en fantastisk effekt, som drar folk till och verkligen kan ge ett event eller ett arrangemang pricken över i-et. Man fångar folks uppmärksamhet och nästan tvingar dem till att se vad det är som händer.

3D-VISUALISERING

Som vid alla produkter från Luftfabrikken får du en 3D-visualisering av din produkt innan vi startar produktionen.

Sedan kan dina kommentarer, korrigeringar och tankar forma den perfekta gimmick till att blåsa liv i din marknadsföring. På det viset är alla parter eniga om produktets form, utseende och proportioner.

En spelartröja har en fantastisk form för att göra direkt i ett stort format, som gjorde den uppblåsbara AaB-tröjan enkel att göra i 3D med den riktiga tröjan i bakgrunden.

Tilbaka till
case översikt

Representerar du en idrottsklubb, och vill du gärna se er tröja som en uppblåsbar reklamgimmick?

Kontakta oss!