Ce-märkning av nallar och mjukisdjur

Testade och godkända efter gällande standard. I varje produktion av nallar, reklamnallar, mjukisdjur m.m. som skickas ut från Ibsens Fabrikker, kan du vara säker på att produkten är testad och uppfyller gällande standarder för CE-märkning.

Mini maskotnallar tillverkade för Randers FC

Du kan vara säker, för vi testar varje produktion och nöjer oss inte med att bara göra stickprov.

Vi ger därefter varje nalle en liten etikett, som tydligt berättar att nallen är godkänd och CE-märkt, evt. också med ett tvättråd.

På det sättet signalerar du till dina kunder, och alla andra som får en nalle från dig, att det är ordning på kvaliteten och att nallen tryggt kan ges vidare till familjens minsta.

Alla leksaker som säljs och distribueras måste vara CE-märkta. Det är ett EU-krav. Ett CE-märke på en produkt är din garanti för att produkten uppfyller de gemensamma europeiska kraven på säkerhet, sundhet och miljö.

Grundläggande test och beredning av testrapport

En kompetent och autoriserad firma utför testet av nallen, och det förbereds en utförlig rapport med resultat från testets element.

Vi testar nallarna enligt följande internationella standarder:

EN 71-1: Mechanical and physical properties
EN 71-2: Flammability
EN 71-3: Specification for migration of certain elements

Hållbar produktion av nallar

Nallarna som du kan få hos Ibsens Fabrikker, tillverkas på noga utvalda fabriker i öst. Som ansvarigt företag säkrar vi oss att arbetsvillkor och miljömässiga förhållanden är godkända, och att kvaliteten på de nallarna som vi säljer, är de bästa möjliga. En del av det är det omtalade test och CE-godkännande.

Har du flera frågor om CE-märkning, tester, rapport och godkännande, är du alltid välkommen att kontakta Ibsens Fabrikker på +45 4062 2927 eller skicka ett e-mail till oss.

4. juni 2014