Butiksflagga med tryck/logo

Visa att butiken har öppet, vad ni säljer och att ni finns med stiliga butiksflaggor som hängs upp på fasaden. Ge ett mer tredimensionellt välkomnande till kunder och få en mer levande lokal som känns inbjudande. Butiksflaggor med eget tryck är ett måste för kiosker och butiker som vill synas.

Svävande jätteballonger

Svävande jätteballonger fyllda med luft eller helium fungerar som uppseendeväckande blickfång för ditt brand.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Butiksflagga med tryck/logo

För butiker är det viktigt att fasaden är välkomnande och informativ. Det måste synas vad som säljs i butiken, att den är öppen och var ingången är. Med ett snyggt skyltfönster kommer man långt, men det fungerar allra bäst tillsammans med skyltar och fina fasadflaggor med tryck.

En butiksflagga som hängs på fasaden ger ett mer tredimensionellt intryck som gör lokalen mer levande. Den svajar fint i vinden och eftersom den sticker ut lägger förbipasserande märke till den. Många tittar även efter en flagga som visar om butiken är öppen, eftersom det är snabbare än att gå fram och kolla på öppettiderna på dörren.

Flaggor till kiosker och butiker kan tryckas med butiksnamnet och logotypen. Men det är många som väljer att ha flaggor som visar vad butiken säljer, som till exempel glass eller läsk. Då kan det vara en bra idé att trycka produkten på flaggan. Det går även att ha en längre flagga som visar flera olika produkter. Fördelen med flaggor är dessutom att det är enkelt att byta ut dem.

När det är dags för rea är det perfekt att hänga upp en tryckt flagga som tydligt visar vad som är på gång. En flagga som har tryckts med budskapet rea är lockande för kunder som direkt kan se att det är en kampanj igång. Eftersom det är så lätt att byta ut butiksflaggor är det kul att ha lite olika flaggor på lager. Då håller ni även fasaden levande.

På nationaldagen är det festligt att hänga upp svenska flaggor, och gärna tillsammans med era proffsiga företagsflaggor som ni har tryckt med en logotyp. Och inför jul är det alltid fint att ha en flagga som sprider julstämning och kanske visar att ni säljer julrelaterade saker. Sätt gärna upp flera flagghållare på fasaden så att ni kan ha en varierande och intressant fasad hela året runt.

Du kan designa din egen butiksflagga med tryck och vi hjälper dig från början till slut. Har du redan en egen logotyp, särskilda färger som förknippas med din butik eller någon annan idé så utgår vi från det. Annars kan vi ta fram en design tillsammans med dig, för att skapa någonting riktigt snyggt som blir till ett blickfång.

Butiksflaggor måste vara slitstarka och tåla både sol, väder och vind. Det är därför viktigt att du väljer att trycka dina flaggor på kvalitetsmaterial som håller länge. Vi använder bara kvalitetsmaterial och ser till att dina flaggor håller sig fina länge. Kombinera gärna dina butiksflaggor med andra reklamprodukter, som till exempel gatupratare och fasadskyltar.

Kontakt oss!