Uppblåsbar reklam i gigantstorlekar, flygande reklamprodukter – både inomhus och utomhus – och mycket, mycket mera. Vi skapar portaler, som drar till ögonen på dina kunder och öppnar dörrarna för dig. Kontakta oss – så bygger vi något tillsammans, det är inte bara varm luft.

FÖRANKRADE OCH SVÄVANDE
BLICKFÅNG SOM UTMÄRKER SIG

UPPLYFTANDE PRODUKTER
SE MERA BLICKFÅNG

VI BLÅSER UPP DIG… BLICKFÅNG MED LUFT I!

Luftfabrikken skapar oförglömliga, fascinerande blickfång till våra kunder. Men vi producerar också maskoter, nallebjörnar, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetencer här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

Uppblåsbar reklam

Alla älskar ballonger och med vår uppblåsbara reklam är det enkelt att skapa något som drar blickarna till sig. Vi tillverkar våra uppblåsbara reklamprodukter efter din design, oavsett om den redan existerar eller om du vill utforma den ihop med våra talangfulla konstnärer. Förankra reklamen i marken eller låt den sväva i luften för att verkligen synas av alla.

Om företaget ska lansera en ny produkt är det inte helt fel att göra en gigantisk produktkopia som går att blåsa upp. Det ser till att er nya produkt syns av alla som går förbi, samtidigt som den är så unik att den är lätt att komma ihåg. För butiken som vill locka in kunder är det också perfekt att förankra en uppblåsbar kopia på en bästsäljande produkt utanför ingången. Ett annat alternativ är att ha ett eget luftskepp med reklam som svävar ovanför hustaken och drar blickarna till sig.

Vill ni skapa en effektfull atmosfär får ni inte missa våra spännande reklamballonger med belysning. Låt ballongerna sväva ovanför en scen, eller skapa en upplyst ingång som känns nytänkande och inbjudande.

På mässor gäller det att dra till sig nyfikna blickar och bjuda in till samtal. Med uppblåsbara portaler, promotiontält, reklamtält och unika uppblåsbara reklampelare kan ni göra det utan problem. En mer unik display är fascinerande för många och gör att man minns er. Lägg till er logotyp, maskot och era färger för att skapa ett genomgående, proffsigt intryck.

Dessutom är det lätt att få upp vår uppblåsbara reklam, för de är inte särskilt skrymmande när de fraktas. När de är på plats är det lätt att blåsa upp dem till en gigantisk storlek som man bara inte kan missa. De behöver bara blåsas upp en enda gång, så du behöver inte ha någon lufttillförsel när de väl är uppblåsta.