Fasadflaggor med tryck/logo

Fasadflaggor med tryck visar att ni finns och ger en genomtänkt fasad som känns välkomnande. Butiker och kiosker behöver ofta ha en fasadflagga som visar att det är öppet. Men även andra företag kan skapa en proffsig atmosfär med olika små flaggor som hängs upp på fasaden.

Den 6 meter långa heliumballongen svävar fritt under Folkmötet på Bornholm. Ballongreklamen vänder huvuden och skapar blickfång.

Upplev våra produktkategorier

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter
Svävande jätteballonger

Svävande jätteballonger fyllda med luft eller helium fungerar som uppseendeväckande blickfång för ditt brand.

Fasadflaggor med tryck/logo

En fin och välskött fasad är ett måste om du driver ett företag som har besökande kunder. Men det ger även ett bra intryck på både leverantörer, anställda och andra besökare om fasaden känns genomarbetad och proffsig. Att sätta upp en fasadskylt är alltid en bra idé, men fina fasadflaggor med eget tryck är pricken över i:et.

Tryckta företagsflaggor som hängs upp utanför ingången ger ett varmt välkomnande och gör det tydligt för besökare var ingången finns. Fasadflaggor kan hängas upp i flagghållare som sätts fast på fasaden och enkelt bytas ut när det behövs. Många väljer att flagga lite extra när det är rea, nationaldagen eller något annat på gång.

Fördelen med fasadflaggor är att de är lätta att ta ner och förvara vid behov, eftersom de inte är skrymmande eller väger mycket. Ska ni iväg på ett event eller en mässa kan ni dessutom ta med er flaggorna för att dekorera er monter. Sätt fasadflaggan utanpå montern, eller i en flagghållare på bordet där ni står.

Fasadflaggor med tryck kommunicerar att ni finns och vad ni säljer. Det kan vara extra viktigt för butiker som vill locka in folk. En praktisk butiksflagga kan till exempel visa att det är öppet, att det är rea på gång, vilka produkter som finns eller helt enkelt visa att ni finns innanför den anonyma fasaden.

För en kiosk är det också viktigt att synas och det är lätt att göra med hjälp av en gatupratare, tryckta kioskflaggor och fasadskyltar. En kioskflagga kan till exempel tryckas med kioskens namn, bästsäljande produkter eller med något annat som ni tror kommer att locka kunder. Vi kan erbjuda ett helt paket om ni vill ha allt från snygga fasadskyltar och fasadflaggor till gatupratare och andra marknadsföringsmaterial.

När vi trycker fasadflaggorna kan vi utgå ifrån en design som ni redan har, men vi kan även designa en flagga tillsammans med er. Ni berättar för våra duktiga konstnärer vad ni är ute efter, så tar vi fram ett första utkast som ni får godkänna. Genom att vara delaktiga i hela processen kan vi tillverka flaggor som passar perfekt.

Bra fasadflaggor med tryck måste tåla sol, väder och vind, så vi tillverkar våra flaggor av material av bästa kvalitet. En fasadflagga kan användas i många år och är därför en bra investering. När ni har hållarna till fasadflaggorna på plats är det dessutom roligt att ha lite olika flaggor att variera mellan. Det håller fasaden intressant och spännande för förbipasserande och kunder.

Kontakt oss!