Inspiration till att synas på mässan och blickfång på din mässmonter

Få din mässmonter att utmärka sig bland mängden. Dra till er besökare, skapa intresse och lämna ett tydligt intryck.

En uppblåsbar HAYU mässmonter kan fraktas till mässan i en vanlig personbil och monteras på en halvtimme.

Vår uppblåsbara och lufttäta TRIPOD mässmonter kan användas vid mässor både inomhus och utomhus. Läs mera om våra uppblåsbara mässmonter från Axion Nordic.

Att bygga upp en uppseendeväckande och snygg mässmonter kan jämföras med att inreda en bostad, eller att bygga en hemsida som ska vara inbjudande att utforska närmare. Det är så lätt att bli frestad till att visa upp ALLA dina produkter och ALLA dina tjänster. Men det kan bli en stökig föreställning att se på. Förmågan att kunna begränsa sig kan aldrig undervärderas.

Och om din produkt är en smula ”tråkig” eller osexig, ska du inte misströsta – humor är vägen fram.

Låt oss ge dig ett exempel! Råttgift… inte särskilt sexigt, eller hur? Men vår kund BAYER gick med på att göra lite annorlunda marknadsföring för att mässmontern skulle utmärka sig ordentligt.

Den uppblåsbara BAYER råttan kunde ses av alla besökare på mässan.

Notera att BAYER mässmontern inte är proppfull med alla möjliga produkter. Nej, förbigående besökare på mässan får en mindre chock när de ser att det hänger en 4 meter stor jätteråtta och svävar fritt uppe i luften. Det är ju motbjudande och attraktivt på samma gång.

Men oavsett om du tycker det är motbjudande eller attraktivt, så är en sak säker… BAYER har fångat din uppmärksamhet i det ögonblick du passerar deras mässmonter. Vad som händer sedan efter det beror på ditt (helt säkert) välförberedda, välutvilade, speciellt utvalda och djupt professionella säljarteam 🙂

ENI använder maskotar som blickfångare och för att skapa synlighet på mässan. Maskot är bara kul. Kul är lika med leende. Ett leende är en förutsättning för en god dialog.

Ibsens Fabrikker har utvecklat och tillverkat maskotar och eventkostymer sedan 2005. En snygg och professionellt gjord maskotkostym kan något alldeles särskilt. Till exempel kan en statisk och tråkig produkt väckas till liv, och engagera dina kunder samt ge dem en upplevelse med på vägen.

Powerbanks med logo är en fantastisk reklamgimmick att dela ut under mässorna.

Det sista touch för en perfekt mässupplevelse för dina kunder är en liten reklamgåva med praktiskt värde och med ditt logo placerat mitt på deras skrivbord. Glöm bläckpennan eller anteckningsblocket och gå istället all-in med trådlösa laddare, USB-minne eller andra elektriska gimmicks, som garanterat kommer att användas av dina kunder.

26. oktober 2019