Klappstavar – handbollarenans vuvuzela?

En fantastisk och irriterande reklamprodukt på samma gång. Uppblåsbara klappstavar delar en hel handbollsnation.

Klappstavar är jätte irriterande! De är framtagna till Oddset/Danske Spil

Kommer du ihåg VM i Sydafrika 2010? Det gör vi. Och det beror inte på danskarnas prestationer ute på planen. Nej, det irriterande surrande ljudet från vuvuzelaer. Det minns vi. De förstörde den fina fotbollsstämningen. Hos Ibsens Fabrikker har vi en viktig del i att förstöra ännu en fin idrottsgren – nämligen handboll.

En av våra populäraste produktkategorier är uppblåsbara reklamartiklar och giveaways, däribland de uppblåsbara klappstavarna. De är populära bland våra kunder. För ett ganska litet belopp uppnår de nämligen air-time på rikstäckande TV. De kan tydligt ses under olika EM, VM och OS-slutspel.

De danska handbollsfansen flashar gärna med deras uppblåsbara klappstavar. Klappstavarna som listiga företag har placerat ut strategiskt på varje sittplats runt i handbollshallen. Är det osmakligt? Kanske.

Men det fungerar, och du kan köpa dina uppblåsbara klappstavar hos Ibsens Fabrikker. Vi designar dem, och du godkänner designen innan de går vidare i produktion. Var med till att splittra en hel handbollsnation.

Ring till oss på +45 4062 2927 eller skicka ett e-mail till oss på [email protected] för att få mera info.

20. januari 2017