LYXNALLE MED LOGO TILL LUKSUSBABY

Luksusbaby i Ålborg skickar ut deras lyxnalle med logo i frontlinjen av deras offline marknadsföring. Face-to-face marknadsföring blir inte nedprioriterat, trots att Luksusbaby är en av landets mest framgångsrika online butiker.

Luksusbaby nallemaskot i arbete ute på gågatan i Ålborg

Luksusbaby i Ålborg är något av en äventyrsaga. 2013 startade Ann-Louise och Morten i deras privatbostad, och i dag har företaget över 80 avlönade medarbetare.

Ibsens Fabrikker har under några år samarbetat med Luksusbaby om att skapa ett maskotkoncept, som bara växer och växer sig större. Lyxnalle med logo är det allra senaste på listan över produkter som relaterar till Luksusbaby.

Tack vare ett fantstiskt branding-arbete, fokus på sociala medier samt en närvaro både on-line och off-line är Luksusbaby i dag ett brand som målgruppen gärna vill associeras med.

luksus bamse med logo

Luksusbaby har en stor mängd följare på deras sociala media. Bara på företagets Instagram finns det i skrivande stund nästan 70.000 personer, som Luksusbaby kan inspirera med deras uppslag.

Om man själv är lite kreativ lagd kan man på hemsidan helt gratis ladda ner en pärlplatta med motiv av lyxnallen, som man kan sätta i gång med. En annan av de kreativa gör-det-själv produkterna som kan hämtas på hemsidan är målarbilder med Luksusbaby maskoten.

Perleplade med Luksusbay maskotten

Den nya butiken i Ålborg bubblar av liv och mysig atmosfär, och du möter alltid ett leende och en hjälpande hand. På webbshoppen sitter Luksusbaby redo både på chat, telefon och mail, klara att hjälpa dig och om du besöker lagret möter du deras ninjasnabba packningstjejer, som varje dag står och packar din beställning snyggt och läckert så de är klara att skickas iväg samma dag.

1. maj 2020