Mässbord med tryck

Mässbord ger en naturlig plats att stå och samlas vid i mässmontern. Uppblåsbara mässbord är snabba att få upp och kan monteras av en person. Runda, rektangulära, ovala eller pelarformade. Mässbord kommer i alla olika former och storlekar. De kan också tryckas med er egen design.

En uppblåsbar HAYU mässmonter kan fraktas till mässan i en vanlig personbil och monteras på en halvtimme.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Mässbord med tryck

mässor ska man bjuda in till samtal, locka besökare och nätverka. Då måste det finnas bord och stolar på plats som både är funktionella och bekväma. Mässbord med tryck som är lätta att sätta upp löser det problemet på ett snyggt sätt.

En mässmonter är inte komplett utan mässbord där ni kan samtala med besökare, informera och kanske även ha en kassa. Mässbord kan se ut på lite olika sätt, beroende på vad det ska användas till. Ska ni bjuda på fika är det bra att ha kafébord med tillhörande stolar, och om ni helst vill stå måste mässbordet vara tillräckligt högt för att tillåta en ergonomisk ställning hela dagen.

Mässbord som trycks med er egen design passar in i mässmontern och ger ett ombonat intryck för besökare. Ett uppblåsbart mässbord kan tryckas med alla olika designs och färger. Ni kan använda en färdig design, eller så kan vi ta fram en design tillsammans. Att använda liknande design på alla mässmaterial är en bra idé, eftersom det ger ett enhetligt intryck som känns genomarbetat.

Uppblåsbara mässbord är mycket lätta och snabba att sätta upp. Med en handpump blåser du upp borden på bara någon minut, sedan står de stadigt på plats. De tar dessutom minimalt med plats vid transport och förvaring. Eftersom ingen krävande montering behövs kan en person utan problem få upp alla bord själv.

Mässbord med tryck som går att blåsa upp är även perfekta i butiker som ska demonstrera varor. De tar inte mycket plats när de är uppblåsta, men ger tillräckligt med yta för att presentera varorna och utrustning för tillredning. Borden kan även användas som informationsbord och vid mingelevent.

Ska ni ställa ut produkter kan ni använda ett mässbord till det. Sätt dem direkt på bordet eller använd ett bordsställ för produkter. Mässbordet ger även en plats för broschyrer, informationsblad och annan kommunikation som ni vill dela ut.

Det går att köpa en hel mässmonter som kan innehålla en mässvägg med tryck, mässbord, en disk och pelare. Mässmontern kan utformas med exakt de mässmaterial som ni behöver för ert event. Det kan till exempel kombineras med ett provrum, uppblåsbara bågar, reklamballonger och mycket annat som gör intryck.

Det viktigaste vid mässor är att synas och det gör man genom att trycka sin branding på allt mässmaterial. Ett mässtält som trycks med er logotyp är till exempel både inbjudande och visar er logotyp från alla olika håll. Kombinera gärna med trottoarpratare, mässbord och en mässvägg mer er branding för att få till ett proffsigt intryck.

Kontakt oss!