Mässmonter

Mässväggar och mässbord är ett måste för att skapa en effektiv mässmonter. Men det finns många andra produkter som gör er monter komplett och inbjudande. Tryck med er egen design för att sticka ut på mässan och locka besökare. Välj flexibla mässmaterial för smidigare montering och transport.

En uppblåsbar HAYU mässmonter kan fraktas till mässan i en vanlig personbil och monteras på en halvtimme.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Mässmonter

En effektiv mässmonter måste vara proffsig och iögonfallande. Men den ska också vara lätt att transportera, sätta upp och ta ner. Vissa delar bör alltid finnas med i en bra mässmonter, men det går även att vara lite mer kreativ och kombinera montern med roliga reklamprodukter.

Våra flexibla mässmaterial låter dig skapa den perfekta montern för din verksamhet. Du kan kombinera dem precis som du vill, eller köpa ett paket där alla de viktigaste delarna finns med. Tryck med egen design, er logotyp och era färger för att skapa en proffsig mässmonter som gör intryck på alla besökare.

En av de viktigaste delarna i en mässmonter är en mässvägg med tryck. Den ger en bakgrund som kommunicerar vilka ni är, samtidigt som den skärmar av resten av rummet. Popupväggar, softwalls och uppblåsbara mässväggar gör det enklare och snabbare att få upp er monter. Mässväggar kommer i olika storlekar och kan tryckas med det ni önskar.

Det är även viktigt att ha ett mässbord med tryck på plats i montern. Då får ni en bra plats att stå på, samtidigt som ni har utrymme för en kassa eller en informationsdisk. Mässbord är mycket lätta att transportera och många modeller fungerar även som transportväskor. Det tar bara någon minut att sätta upp ett mässbord.

Om ni verkligen vill synas så kan det passa med ett tryckt mässtält. Det sätts snabbt upp och ger er ett eget rum som känns inbjudande och mysigt. Mässtält är perfekta om ni ska ställa ut utomhus, eftersom det skyddar mot elementen. Men även inomhus kan ett mässtält passa bra, eftersom det ger en mer intim känsla som många uppskattar. 

För att locka in besökare till er monter kan ni sätta trottoarpratare med er logotyp eller något annat budskap. Om mässan är på kvällen kan det även vara effektivt att använda belysning på er mässvägg, mässtältet eller något annat som tjänar på att vara upplyst.

Ska ni ställa ut produkter i er mässmonter så är det bra att ha ett produktställ som gör att det ser proffsigt ut. Vill ni dela ut broschyrer eller andra dokument är det fint med ett broschyrställ, istället för att bara lägga dokumenten på ett bord.

Glöm inte bort området ovanför er. Golvytan är ofta begränsad på mässor, men då är det perfekt att använda hängande displayer. Häng upp en takdisplay, en zeppelin med tryck eller en gigantisk ballong för att synas på långa vägar. Det är även fint med flaggor som trycks med er logotyp.

Kontakt oss!