Mässtält

Stick ut ur mängden med ett uppblåsbart mässtält som är lätt att blåsa upp och ta ner. Tryck er egen branding i starka färger över hela tältet och bli en snackis var ni än använder det. Koppla ihop flera tält med varandra eller kombinera ett tält med andra spännande mässmaterial.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Mässtält

Är det dags för mässa eller något annat event? Ett mässtält skapar en oförglömlig monter med er egen branding tryckt över hela utsidan. Det går att koppla ihop olika mässtält för att skapa mer utrymme, eller använda ett enstaka mässtält med en design som väcker uppmärksamhet och bjuder in till samtal.

Uppblåsbara mässtält är den perfekta lösningen för dig som vill att det ska vara smidigt, lätt och snabbt att få upp allt mässmaterial. Med en pump blåser du upp tältet på några få minuter och det krävs ofta bara en person för att få det på plats. När det inte är uppblåst tar det mycket liten plats och kan därför enkelt transporteras och förvaras.

Alla mässtält trycks med er egen design. Använd era karaktäristiska färger, logotyp och andra saker som förknippas med er för att skapa effektiv branding som syns från alla håll och kanter. Vi tar gärna fram en design tillsammans med er, om ni inte redan har en som ni vill använda.

Kombinera gärna tältet med uppblåsbara trottoarpratare, bågar, mässgolv, stolar och mässbord med tryck för att skapa ett riktigt inbjudande utrymme. Eller sätt upp reklamflaggor utanför tältet för att skapa en levande och lockande atmosfär. Det går även att integrera belysning i tälten för att få en stämning som till exempel kan passa på spelningar eller festivaler.

Uppblåsbara mässtält kommer i alla olika storlekar och i flera spännande format. Det finns mässtält som är lite mindre, modeller som kan användas som tillfälliga scener, andra har sex öppningar eller är sexkantiga. Mässtält kan även kopplas ihop med varandra, vilket är perfekt om ni har ett större event på gång och vill skapa en sömlös upplevelse för besökarna.

Ett uppblåsbart mäsställ går att använda utomhus och ger skydd mot väder och vind. Det går att koppla till moduler som visir för att få extra regnskydd, väggar som gör att det kan stängas på flera platser och tunnlar för att koppla ihop flera tält. De uppblåsbara tälten är vattentäta, flamskyddade och vindtestade.

Men ett mässtält kan även passa på inomhusevent och ett litet mindre tält kan vara en perfekt del i en komplett mässmonter. Där skapar tältet ett rum i rummet och ger er ett eget utrymme där ni kan samtala med era besökare.

Om ni vill dela av mässtältet kan ni använda er av en uppblåsbar mässvägg, softwall eller popupvägg. Då kan ni skapa två eller flera rum som gör det extra mysigt eller praktiskt. En mässvägg kan även placeras som en bakgrund inne i tältet.

Kontakt oss!