Gatupratare/trottoarpratare

Låt en trottoarpratare sköta kommunikationen med förbipasserande. Den kan vara mycket mer än bara rektangulär för att verkligen väcka intresse och dra blickarna till sig. En uppblåsbar pelare eller en gigantisk produktkopia är ännu mer effektiva gatupratare. Sätt upp den enkelt utanför butiken, företaget, på mässan eller eventet.

Målportal, reklampelare - mässmonter eller idrottslopp.

Målportal, reklampelare - mässmonter eller idrottslopp.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Gatupratare/trottoarpratare

Trottoarpratare gör precis det som namnet föreslår. De står på trottoaren och kommunicerar med förbipasserande att ni finns och vad ni gör. Det är en välbeprövad reklamprodukt som finns kvar i alla år, eftersom den faktiskt fungerar och ger resultat. 

Men en trottoarpratare behöver inte bara vara en rektangulär skylt med en poster inuti. Den kan se ut på flera olika sätt och verkligen dra blickarna till sig. Oavsett om den ska användas som en del av en effektiv mässmonter eller stå utanför en butik.

Ett alternativ är att välja en uppblåsbar trottoarpratare som kan se ut på lite olika sätt. Den kan vara en stor pelare som placeras ut intill husväggen eller bredvid butiksingången. Eller så kan den vara en uppblåsbar produktkopia i jätteformat som verkligen väcker uppmärksamhet.

Pelare är ett bra format för en gatupratare, eftersom de tar upp en liten golvyta men utnyttjar utrymmet ovanför på ett effektivt sätt. Meddelandet ni vill att alla ska se syns på långa vägar, samtidigt som den inte tar upp för mycket plats på trottoaren. Uppblåsbara pelare blåser du upp på några minuter med hjälp av en pump, sedan står de stadigt på plats hela dagen.

Produktkopior är också perfekta gatupratare. Säljer ni till exempel glass kan ni skapa en jättestor glass som är uppblåsbar. Den drar blickarna till sig och kommunicerar direkt vad kunderna kan förvänta sig när de kommer till er. Vi kan utforma era gatupratare precis så som ni vill ha dem och det är verkligen bara fantasin som sätter gränser.

Uppblåsbara trottoarpratare är också perfekta att ha med som mässmaterial. När ni skapar en monter vill ni förstås synas så mycket som möjligt. En trottoarpratare som placeras strategiskt utanför montern löser det problemet.

En mässmonter ska ha en enhetlig design för att se professionell ut, så det är vanligt att använda ett paket som innehåller alla olika delar som behövs på mässan. Ett paket kan till exempel innehålla en uppblåsbar mässvägg med tryck, mässgolv, bågar, mässbord med tryck och trottoarpratare. Ett helt mässystem ser till att allt går som smort när det är dags för eventet, samtidigt som det ser garanterat proffsigt ut när allt är på plats.

Mässtält med egen branding är också bra att ha med sig på mässan eller eventet. Uppblåsbara mässtält ser fantastiska ut och är lätta att sätta upp, samtidigt som de ger ett visst skydd vid utomhusevent. Men med trottoarpratare som sätts upp vid ingångarna till tältet är det ännu mer komplett. Sätt till exempel upp två pelare som både blir till effektiv kommunikation och visar var ingången finns.

Kontakt oss!