Skapa uppmärksamhet med en uppblåsbar kopia av din produkt till point of sales. Glöm tråkiga skyltar och använd istället en gigantisk produktkopia som verkligen drar blickarna till sig. Kreativ marknadsföring är roligare för alla.

VI BLÅSER UPP DIG… BLICKFÅNG MED LUFT I!

Luftfabrikken skapar oförglömliga, fascinerande blickfång till våra kunder. Men vi producerar också maskoter, nallebjörnar, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetencer här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

POS-material

Att ha en jättekopia av en produkt är inte bara smart point of sale-promotion. Det kan även användas som kreativ marknadsföring när ni ska iväg på något event. Uppblåsbara, gigantiska figurer drar alltid uppmärksamhet till sig och väcker intresse. Ni kan till exempel ta med er kopian när ni ska på mässa, ha butiksdemonstration eller när ni sponsrar en tävling.

Är ni nyfikna på gerillamarknadsföring är stora figurer i glasfiber eller uppblåsbara figurer mycket effektivt. Gör det oväntade i det offentliga rummet för att sticka ut, dra blickarna till er och läggas på minnet av alla som ser er kampanj. Det går att vara hur kreativ som helst i gerillamarknadsföring, så det går verkligen att ta ut svängarna. Ju tokigare, desto bättre.

Placera ut er maskot på stadens gator och låt den hålla en skylt med ett budskap som går hem hos de förbipasserande. Eller låt uppblåsbara figurer visa vägen till er butik för att locka kunder som blir nyfikna på era tokerier.

Vill ni hellre ta över luftrummet så kan det göras på ett roligt och effektivt sätt med svävande 3D-reklam. Zeppelinare som svävar högt ovanför hustaken syns från alla håll och kanter, är omöjligt att missa och ger en lekfull twist i det offentliga rummet. Jätteballonger som ser ut som era produkter eller något annat spännande är också ett effektivt alternativ.

Pos-material är dessutom perfekt event branding, oavsett om ni ska arrangera ett eget event eller vara deltagare någonstans. Skapa figurer, giveaways och gimmicks som går hand i hand med er nuvarande branding. Låt dem förstärka er mässmonter, era broschyrer och andra material för att verkligen läggas på minnet.

Våra figurer, maskotar och annan 3D-reklam kan utformas precis så som ni vill och tryckas med ert eget motiv. Vi kan utgå från en design som ni redan har, eller komma på något alldeles nytt och unikt tillsammans.