Pvc figur med nyckelring – formad som din produkt eller maskot

Har Ibsens Fabrikker redan ritat din maskotfigur eller ditt unika kampanjelement? Vi har kanske redan tillverkat figuren som en nallebjörn eller kostym? Våra PVC figurer är en lysande och uppseendeväckande gimmick till give-aways.

PVC figurer med nyckelring kan formas precis som din produkt eller maskotfigur.

Möjligheter är många med specialgjorda PVC figurer

De flesta produkter kan återskapas i mini-format och som en formgjuten PVC figur. Det är avgörande att det inte finns små, tunna delar på figuren, som kan ”brytas av”. Om vi, till eksempel, skulle göra en maskot/figur med mycket tunna armar, skulle figurens armar säkert formas som att de hålls in mot sidorna på kroppen.

Med hjälp av samma metod, kan vi tillverka spelpjäser, dekorationsfigurer, mobilfodral etc. Om ditt design inte är lämplig för att formas som en PVC figur, kan vi in-house redesigna figuren i 3D, tills vi når en position eller utformning av figuren som kan gjutas.

Vi kan tillverka helt unika, formgjutna PVC produkter i en relativt liten upplaga – ända ner till 1.000 enheter.

Alla våra formgjutna PVC produkter är tillverkade i ECO-firendly Soft PVC / 100% Nontoxic Silicone. Produkterna kan CE certificeras.

Mobilfodral, gjorda i silikone

Gjutna produkter i silikone

Silikone är ett annat material som kan användas för att gjuta en bestämd figur i. Ytan är inte lika slät som PVC, men för vissa figurer kan det vara att föredra. Silikone är mera elastiskt jämfört med PVC, vilket gör den här metoden perfekt att använda för att tillverka t.ex. fodral till mobiltelefoner och till figurer som ska ha viss rörlighet.

Har du en kul idé som ska skapas i PVC eller silikone så tveka inte att skicka oss ett e-mail eller ringa till oss på +45 4062 2927.

2. april 2020