SKYDANCERS SOM ÅSKÅDARE TILL NYÖPPNINGEN AV SUPERLIGAN

När det inte längre får vara några åskådare inne på stadion, gäller det att tänka nytt.
Skydancers skapade stämning inne i Århus.

Skydancers utplacerade inne på stadion agerade ”levande” åskådare.

Extraordinära tillstånd kräver nytänkande och innovation. För AGF var det precis det som krävdes, när Superligan skulle starta igen, utan åskådare inne på läktarna. För att skapa stämning för spelarna ute på banan och för publiken hemma i TV-soffan, var det för första gången någonsin möjligt att vara med som virtuell åskådare på stadion, med storskärm och streaming på stadion av alla åskådare hemma. Den virtuella stadion blev också den allra första av sitt slag i världshistorien, och därmed också till en historia som gått världen runt.

För AGF räckte det inte helt, och det krävdes lite mera till. För att skapa liv och fysisk rörelse på tribune läktarna beställde den århusiska Superligaklubben 12 stycken stora skydancers, producerade i klubbens färger, som placerades runt omkring banan för att hjälpa till med att skapa liv och atmosfär för spelarna ute på fotbollsbanan och, inte minst, för åskådarna hemma i soffan framför TVn.

En skydancer är en enkel produkt att arbeta med, trots att de vanligtvis är runt 6 – 8 meter höga. Tygröret ska monteras på fläkten med hjälp av kardborreband, fläkten ansluts till ström, och sedan väcks skydancern till liv.

Skydancers tillverkas i flera olika varianter, och vi är redo till att hjälpa dig med att visualisera alla dina idéer, och att göra en offert på uppdraget.

Skicka oss ett e-mail eller ring till oss, så hjälper vi dig.

9. juni 2020