Fasadvepa

Ibland räcker det helt enkelt inte med en fasadskylt. En fasadvepa är mycket större och syns på långt håll, den kan bytas ut mer regelbundet och har många fler användningsområden. Den kan informera om företaget, aktuella kampanjer, att ni bygger om och allt annat ni vill kommunicera.

Uppblåsbar blickfång för ditt produkt mitt i centrum vid events.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Fasadvepa

Fasadvepor är helt enkelt stora vepor för utomhusbruk som fästs på en fasad. En vepa kan vara liten, mellanstor eller riktigt, riktigt stor och täcka en hel vägg. Fasadvepor är bra utomhusreklam eftersom de syns på långt håll och trycks med levande färger på slitstarkt, tåligt material. De fästs vid flera punkter för att sitta på plats utomhus, oavsett väder och vind.

En fasadvepa kan kommunicera om det händer något speciellt i företaget eller butiken. Ni kanske har en spännande kampanj igång och vill att fler ska få reda på det? Eller så kanske ni ska flytta in i en ny lokal och vill berätta för allmänheten att ni snart kommer att vara där? Tryckbara vepor har många användningsmöjligheter, eftersom det är ett så mångsidigt sätt att kommunicera på.

Ett självklart val för en fasadvepa är att hänga den på en byggnadsställning när ni bygger om. Det visar att ni fortfarande finns kvar där bakom byggnadsställningen, kommunicerar till de förbipasserande vad ni gör och när ni förväntas bli klara. Det ger även lite färg till en miljö som kan vara ganska tråkig.

Vepor är mycket praktiska, eftersom de väger mycket lite, är otroligt lätta att ta ner och sätta upp, samtidigt som de inte är skrymmande när de måste transporteras eller förvaras. Det gör det lätt att ta med reklamvepor till olika platser.

Om ni ska ha med ett reklamtält på en mässa eller något annat utomhusevent kan ni sätta upp en vepa utanpå eller inuti. En stor vepa drar blickarna till sig och får er att sticka ut ur mängden.

Fasadvepor är också perfekta att använda på festivaler och spelningar. De kan sättas upp på ingången till festivalen, bakom scener och på andra platser där ni behöver täcka en stor yta med snygga tryck. Eftersom de är så lätta att ta ner och sätta upp, inte väger så mycket och slitstarka så är det perfekt att använda dem till alla olika utomhusevent. Kombinera gärna med tryckta reklamflaggor för att skapa ett snyggt helhetsintryck.

Här på Ibsens Fabrikker kan vi designa och tillverka era vepor precis så som ni vill ha dem. Ni kan skapa en fasadvepa med er logotyp, slogan, produktbilder, kampanjinformation eller något helt annat. Vi kan använda en design som ni redan har, men vi kan också designa dem åt er om ni hellre vill det. Ingen idé är för stor eller för liten, utan våra konstnärer är redo att göra alla era visioner till verklighet.

Kontakt oss!