Reklamflaggor med tryck/logo

Reklamflaggor som svajar högt på flaggstänger på fasaden och utanför lokalen. Ge ett proffsigt intryck och visa vilka ni är med unika flaggor som trycks med er egen logo. Ta med reklamflaggor till event där ni vill synas och skapa ett bra intryck som väcker intresse.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Reklamflaggor med tryck/logo

Flaggor är alltid omtyckta när de står rakt ut vinden eller vilar elegant under vindstilla dagar. Genom att trycka era egna flaggor med en logotyp, företagets färger eller kanske med er maskot skapar ni något som kommer att synas på alla håll och kanter.

Utomhusreklam som fungerar kan se ut på många olika sätt. Det finns många innovativa och nytänkande produkter som kanske lutar åt gimmicks. Vi på Ibsens Fabrikker tillverkar även sånt. Men ibland är det faktiskt det klassiska som fungerar allra bäst. Reklamflaggor är ett exempel på det. Det finns inte mycket som inte blir bättre med en flagga, oavsett om den används hela året runt utanför företagslokalen eller tillfälligt på ett event.

Sätt fast en egendesignad och tryckt reklamflagga på ert unika reklamtält för att synas lite extra mycket på mässor och event. Varför inte låta flaggorna leda vägen till tältet och er display så att ni är lätta att hitta? Eller sätt fast en flagga som bakgrund i mässtältet för att ge ett ombonat intryck där er branding sitter som en smäck.

Reklamflaggor kan även användas på event och tävlingar som andra arrangerar. Ni kanske är sponsorer åt ett lokalt idrottslag och vill synas på deras matcher? Låt era flaggor dekorera hemmaplanen, för att både göra reklam och bidra till den härliga stämningen när det är dags för match.

Fördelen med utomhusreklam som vepor med tryck, reklamtält och reklamflaggor med tryck och logotyp är att de är så portabla. Det är inte särskilt skrymmande och väger inte så mycket. Även det lilla företaget kan ofta hitta plats att förvara reklamflaggor och andra liknande reklammaterial på.

Reklamflaggor är också mycket snabba att sätta upp och ta ner. Det är mycket viktigt om man ska närvara på olika event och mässor där man ofta har kort tid att sätta upp sin display på. Det ger helt enkelt mycket effekt med liten ansträngning. Reklamflaggor rullas eller viks bara ihop, det är inte svårare än så.

Att ha företagsflaggor utanför lokalen som sitter högt upp i luften på flaggstänger kan vara fint att kombinera med en matchande fasadvepa med ert tryck. Det gör era lokaler mer levande och gör att den är mer välkomnande för besökare, förbipasserande personer och för alla som arbetar där.

och designa era reklamflaggor exakt så som ni vill. Använd en design som redan finns eller kom på en helt ny genom att samarbeta med våra duktiga konstnärer.

Kontakt oss!