Reklamtält

På mässor och event, vid kampanjer i det offentliga rummet och andra events. Ett reklamtält har många användningsområden för alla olika verksamheter. Det syns bra och ger även skydd mot väder och vind. Vi trycker precis vad ni vill och behöver för att göra reklam som verkligen syns.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Reklamtält

Reklamtält kan ställas på gator och torg för att informera om er verksamhet, visa upp nya produkter eller för någon annan offentlig verksamhet. Det är perfekt att använda på mässor, men även på platser som tävlingar, festivaler och utomhuskonserter.

Ett tält ger en inbjudande, flyttbar lokal där både besökare och de som står i tältet är skyddade mot väder och vind. Det ger en mer proffsig känsla att använda ett reklamtält med eget tryck, istället för att använda ett intetsägande tält som inte berättar någonting alls. Genom att trycka tältet med er logotyp, era färger och annat som kännetecknar er verksamhet får ni ett mer genomarbetat uttryck. 

Reklamtältet kan med fördel kombineras med fina reklamflaggor, reklampelare och allt annat från vårt sortiment med kreativ reklam för att ni verkligen ska sticka ut. Ett enhetligt ansikte utåt väcker förtroende och gör att fler blir intresserade av vad ni gör. Reklam som går i samma stil ger en enhetlig stil.

Vad är egentligen bra och effektiv utomhusreklam? Det är reklam som tål att vara utomhus, är tillverkad av slitstarka kvalitetsmaterial och som visar upp det ni vill säga på ett effektivt sätt. Men det ska även vara lätt att sätta upp, ta ner och ta med. Det är särskilt viktigt om reklamen ska visas upp på flera olika platser eller användas vid många olika tillfällen.

Reklamtält kan även användas vid tävlingar och andra events där det till exempel säljs biljetter, produkter eller något annat där det behövs en liten bod. Ska ni ha något event på företagets tomt är ett reklamtält också ett måste. Eftersom det är så lätt att plocka ner och ta med sig fungerar det i flera olika sammanhang och platser.

Ett tips är att kombinera med snygga fasadvepor som täcker ena långsidan av tältet, eller sätt en inuti tältet för att ge en intressant bakgrund till era aktiviteter. Er vepa med tryck kan ofta sitta kvar när tältet tas ner, vilket gör det ännu lättare att sätta upp igen vid nästa tillfälle då ni ska använda samma kampanj.

När vi tillverkar våra reklamtält designar vi dem helt efter era önskemål. Vi kan trycka precis det ni vill, använda alla olika färger och även skapa reklampaket om ni vill ha fler produkter i samma stil. Vi kan utgå utifrån er egen design, eller så kan ni vara med och utforma något från början till slut i nära samarbete mellan våra konstnärer.

Kontakt oss!