Vepor med tryck

Vepor är lätta att ta med och sätta upp, är lätta och tar minimal plats. Våra vepor kan designas och tryckas precis hur ni vill. Berätta om ditt företag med hjälp av visuell kommunikation tryckt på vepor, som du kan hänga upp på fasaden eller på mässan.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Vepor med tryck

Vepor med tryck är ett perfekt alternativ till en vanlig företagsskylt. En tryckt fasadvepa är större och syns därför mycket mer. Den kan täcka en hel fasadvägg eller sättas fast på en ställning framför fasaden. Det är även lättare att byta ut en vepa, så det är ett perfekt val när ni vill byta ut er reklam regelbundet.

En vepa används ofta när ett företag bygger om och då fästs den ofta på byggställningen. Där kan ni trycka vad ni gör, när det blir färdigt och samtidigt göra reklam för företaget. Våra vepor med tryck kan helt enkelt användas till mycket, speciellt eftersom de kan designas helt utifrån era önskemål.

Vi trycker våra vepor med levande färger av hög kvalitet på slitstarkt material som är lätt att hantera. De kan designas med er logotyp, slogan, företagets färger eller något helt annat budskap som du vill kommunicera.

Reklamballong till Odense Boldklub

Stor reklamballong med logo drar uppmärksamhet i Odense

Fördelen med tryckta vepor är att de är lätta att ta med. Ska ni till exempel till en mässa kan vepor täcka väggarna i ett mäss- eller reklamtält för att visa vilka ni är och locka dit besökare. Det kan även vara en bra idé att trycka vepor med bilder från en reklamkampanj ni kör just nu, eller med bilder på era produkter.

Många företag väljer att ha ett helt paket med utomhusreklam, eftersom det ser enhetligt och proffsigt ut när allt går i samma stil. Det går till exempel utmärkt att kombinera vepor med reklamflaggor, reklampelare, reklamballonger eller något annat som passar ert företag.

Vi kan ta fram och tillverka ett helt reklampaket åt er, eller så kan ni välja enstaka produkter som vi designar precis så som ni vill. Reklam måste synas, så det är en bra idé att ta i lite ordentligt med färg och form. Våra konstnärer hjälper gärna till om ni vill bolla idéer eller få designhjälp från början till slut.

Vepor med tryck är också perfekta om ni vill göra reklam genom billboards eller flytta er utomhusreklam regelbundet. Det är mycket lättare att ta ner, sätta upp och ta med jämfört med reklam som är tillverkad av tyngre material. Det är helt enkelt mångsidig reklam när den är som allra bäst.

Fire meter lange lastbil-formede kæmpe balloner hængende fra loftet i Gigantium, Aalborg

Kontakt oss!