Popupväggar

Popupväggar ger en fantastisk bakgrund till mässan och är en flexibel reklamskylt. Glöm krånglig och tidskrävande montering, för en popupvägg tar bara några minuter att sätta upp. Designa den som ni vill med eget tryck på er logotyp, produkter eller något annat ni vill kommunicera.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Popupväggar

En popupvägg är ett smidigt alternativ när det är dags för mässa eller något annat event då det gäller att synas. Det krävs ingen komplicerad installation och väggen kan sättas upp på några minuter. En mässvägg som trycks med ert önskade motiv ger en bra bakgrund som både ser proffsig och inbjudande ut.

Alla utställningsmaterial på mässor måste vara lätta att transportera, sätta upp, ta ner och förvara när de inte används. Komplicerad installation är inte ett alternativ, för tiden är ofta knapp och det finns vanligtvis ett begränsat utrymme att arbeta på. En popupvägg gör precis det som namnet föreslår – den poppar upp på några få minuter. Resultatet blir en vägg som drar blickarna till sig, med levande färger och bilder i storformat.

Popupväggar kan bestå av en aluminiumram som bildvåder sträcks ut på och sätts fast med magneter. Men det går även att använda en tryckt softwall, där tryckt tyg sträcks ut över en aluminiumställning. En annan spännande produkt är en uppblåsbar popupvägg som ger ett mer tredimensionellt intryck. Den blåses upp med en pump och står stadigt på stålfötter när den är uppe. Eftersom den har ett fodral med blixtlås är det lätt att byta ut motivet.

Med en popupvägg är det lätt att skapa ett välkomnande och inbjudande utrymme som väcker intresse. Väggarna kan användas som en bakgrund till ett effektivt produktställ och tryckas med ett erbjudande som ni har, eller som en backdrop i mässtältet. Tryck väggen med företagets färger, logotyp eller någonting helt annat för att få en unik display på mässan.

Traditionella mässväggar är skrymmande, svåra att montera och kan bara sättas upp med speciella verktyg. Mer portabla utställningsmaterial gör det enklare att faktiskt njuta av eventet och mässan, eftersom det blir mer tid över för att nätverka och träffa kunder. Vi kan erbjuda hela kit med utställningsmaterial som till exempel produktställ, uppblåsbara produktkopior, bågar, giveaways och montrar. Går allt i samma stil får ni en genomarbetat display som ser proffsig ut.

Det kan vara effektivt och snyggt att använda belysning med er popupvägg, eftersom det får motivet att se ännu bättre ut och drar blickarna till sig. Belysningen kan vara strålkastare som lyser nedåt mot motivet, eller integrerad LED-belysning runt över- eller underkanten, eller runt alla kanter.

Ni kan trycka precis vad ni vill på våra popupväggar och det är bara fantasin som sätter gränser. Har ni ett färdigt motiv går det bra, men vi kan även skapa någonting helt nytt tillsammans. Bolla med våra konstnärer för att skapa något som verkligen står ut.