Softwall

Med portabla och proffsiga softwalls skapar ni ett minnesvärt utrymme på mässan och eventet. Tryck er logotyp eller produkt med levande färger på tyg som sträcks ut över en ram som är lätt att montera. Få en bakgrund till era aktiviteter och ge ett proffsigt intryck på alla besökare.

Uppblåsbar mässmonter till FCK. Till både inomhus och utomhus bruk.

UPPLEV VÅRA PRODUKTKATEGORIER

Se hur Ibsens Fabrikker kan göra ditt företag mer synligt

Produkter

Softwall

Mässor och andra event är perfekta när man vill nätverka, träffa existerande kunder och lära känna nya kunder. För att väcka intresse är det viktigt att ha en snygg display som känns genomtänkt och proffsig. Med flexibla utställningsmaterial som trycks med er logotyp, branding och färger är det lätt att skapa något helt unikt.

Mässväggar ger en bakgrund till era aktiviteter och en möjlighet att kommunicera ert budskap på en hel vägg. En softwall som trycks med det ni önskar är en smidig lösning som går att ta med var ni än ska ställa ut. Softwalls består av ett tyg som sträcks över en ställning som är lätt att sätta upp och ta ner. Det behövs inte några särskilda verktyg och är inte heller tidskrävande.

På mässor gäller det att skapa ett rum i rummet som känns inbjudande för både samtal och besök. Det kan ni göra genom att skärma av ert utrymme med hjälp av en softwall, smarta popupväggar, montrar, bågar och andra spännande mässprodukter. Eftersom de trycks helt enligt era önskemål får ni ett proffsigt, genomtänkt mäsställ som väcker intresse hos alla förbipasserande.

Det är viktigt att er display till mässan är portabel, lätt att sätta upp och ta ner, samt tillräckligt liten så att den enkelt kan förvaras. Den ska helst kunna sättas upp av en eller två personer och måste självklart stå stadigt på plats. En softwall gör ett stort intryck, men tar lite tid att hantera. Ställningen klickas ihop och det behövs inga avancerade verktyg för att få allt på plats.

På tyget kan ni trycka er logotyp, en produktbild, er företagslogotyp eller någonting annat som för ut det ni vill kommunicera. Det går att utforma den precis så som ni vill, så det är enkelt att få en skräddarsydd bakgrund som passar perfekt. Med starka, klara färger på en stor yta är det lätt att dra blickarna till sig. Placera väggen bakom er monter, bredvid ett skräddarsytt produktställ eller skärma av hela ert utrymme.

Andra saker som kan passa bra att ha på mässor och event är uppblåsbara bågar, mässmontrar, produktkopior i gigantiska format och gimmicks som ni ger bort som presenter. Ja, allt för att väcka uppmärksamhet och för att man ska läggas på minnet. 

Om ni vill ha ett helt mässpaket som ser till att ni är på topp och verkligen syns kan vi erbjuda det från början till slut. Vi kan trycka er färdiga design, eller ta fram en design tillsammans med er för att skapa någonting fint.