3d figurer med logo som annorlunda skyltning

Friland visar vägen med tredimensionell skyltning. 3D figurer med logo är uppseendeväckande!

Skapa uppmärksamhet omkring dig själv
Inget kan vara viktigare än att visa kunderna vägen fram till dig och dina produkter. Därför kan vi inte påpeka det tillräckligt ofta, hur viktigt det är att göra något alldeles extra omkring din skyltning, när du ska utmärka dig bland mängden, och kunna fånga kundernas uppmärksamhet.

Det är precis det som Friland har valt att göra, med deras växande arsenal med logotryckta 3D figurer, i form av kor och grisar från Ibsens Fabrikker. De tredimensionella djuren är perfekta val att använda för ett brand som Friland, som sysslar med försäljning av fläsk- och nötkött under deras olika koncept.

Kor, grisar och andra 3D figurer med logo, tillverkade i glasfiber, har en alldeles unik dragningskraft på förbipasserande besökare, som nästan alltid är tvungna att stanna upp, titta en extra gång på djuret och kanske till och med röra vid det. De realistiska formerna, den naturtrogna storleken och snygg finish med blänkande billack är verkligen iögonfallande, och du kan placera ditt logo precis där det syns som allra bäst.

Kor, grisar och andra djur anser vi vara standardfigurer, och de finns i en mycket överkomlig prisklass. Har du en helt unik idé, och en lite större budget till din kommande 3D figur, kan vi även hjälpa dig genom att specialtillverka din figur av glasfiber.

Har du en bra idé till hur du ska använda 3D figurer med logo i glasfiber i marknadsföringen av din verksamhet, så ring till oss eller skriv ett e-mail, så hjälper vi dig gärna vidare med idéen!

Glasfiber grisar är en riktig klassiker när det handlar om 3D figurer.

Glasfiber grisar är en riktig klassiker när det handlar om 3D figurer. Därför ser vi alltid till att ha ett ordentligt sortiment med grisar (och kor), klara för leverans med bara några få dagars varsel efter beställning.

4. januari 2019