SCENREKVISITA VID AQUAS KONSERT VAR RENA LUFTEN!

När AQUA står på scenen och 90-tals stämningen ska vara på plats, är scenshowen en viktig del av upplevelsen. Med ett jättestort uppblåsbart logo som scenrekvisita, var det inget problem att leva sig in i bandets serietidningslika värld.

Jättestort uppblåsbart logo som rekvisita till scenshowen under AQUAs konsert

AQUA blåser luft i 90-talet
Trogen traditionen tar AQUA publiken med sig runt på en resa in i deras serietidningslika värld och med tillbaka till 90-talet, när de går upp på scenen och levererar en riktig festshow. Just serietidningsstämningen blev verklighet när Arkitektur Ministeriet, i samarbete med Ibsens Fabrikker, blåste luft i AQUAs välkända logo. Det uppblåsbara logo, som är en specialgjord reklamballong, användes som en av bandets scenrekvisita under bandets konsert, där det hängde över bandmedlemmarna, under tiden som 90-tals hitlåtarna strömmande ut över publiken.

Reklameballonger till scenshowen
Reklamballonger kan göras i princip alla storlekar och former, och därför kan de användas som scenrekvisita till alla typer av shows. Om det gäller en konsert, teaterföreställning, stand-up show eller ett föredrag, kommer specialgjorda reklamballonger att vara perfekta scenrekvisita för att skapa ett annorlunda och minnesvärt uttryck på scenen med ballongens djupa och runda former. Ballongerna är på samma gång lätta att montera och ta ner igen, och ger möjligheter för att ha extremt stor scenrekvisita, som på samma gång är lätta att transportera mellan showerna.

Till AQUA's konsert blev deras välkända logo gjord om till en jättestor uppblåsbar scenrekvisita

Hos Ibsens Fabrikker upplever vi ett växande intresse för, och användning av, specialgjorda reklamballonger som scenrekvisita till föreställningar och konserter. Se vår NEPHEW-case, där en gigantisk heliumballong användes som en grund scenrekvisita under Roskilde Festivalen 2018.

Har du en bra idé till scenrekvisita till din föreställning, så hjälper vi dig gärna med att göra verklighet av den! Skicka ett e-mail till oss eller slå oss en signal på +45 4062 2927, så står vi klara med kreativ sparrning och visuella förslag på scenrekvisita och scenshower till ditt nästa framträdande.

Tilbaka till
case översikt