Visa att ni finns och syns på långt håll med företagsflaggor med tryck. Ge ett proffsigt intryck med er logotyp på en flagga som hängs på fasaden eller på en flaggstång. Flaggor för butiker och kiosker är också ett måste för att de ska kunna synas och kommunicera med kunderna.

Luftfabrikken skapar oförglömliga, fascinerande blickfång till våra kunder. Men vi producerar också maskoter, nallebjörnar, glasfiberfigurer och annat blickfång. Läs mera om oss och våra kompetencer här.

LÄS HISTORIEN OM IBSENS
Luftfabrikken - Illustration

Företagsflaggor med tryck/logo

Företagsflaggor som trycks med verksamhetens logotyp eller någonting annat viktigt kan användas till många olika saker. De kan till exempel hängas utanför företagslokalen som prydliga fasadflaggor som tydligt visar vilka ni är. Kombinera med en fasadskylt så får ni en proffsig och inbjudande utemiljö till både anställda och besökare. Flaggor ger alltid ett genomtänkt intryck som väcker förtroende.

En företagsflagga kan också hängas upp högt på flaggstänger som är placerade på företagets mark. Det ger inte bara ett proffsigt intryck, utan kan även fungera som en vägvisare eftersom den syns på långt håll. Personer som försöker hitta företaget kan helt enkelt ta sikte på er flagga och hitta er lätt. Dessutom är det ingenting som slår fina flaggor som vajar högt uppe i vinden.

Om ni på företaget ska besöka mässor och andra event är det perfekt med en företagsflagga som kan hängas upp inne i en monter eller på en flyttbar flaggstång. En flagga drar till sig uppmärksamhet eftersom den syns så väl. Flaggan är dessutom mycket enkel att transportera och förvara, eftersom den knappt tar någon plats eller väger något när den rullas eller viks ihop.

Många företag sponsrar även olika saker i samhället, som till exempel lokala idrottsklubbar. Då kan det passa att hissa en företagsflagga på hemmaarenan när idrottslaget har match. Flaggan kan tryckas med endast företagets logotyp, eller med en kombination av logotypen och idrottsklubbens emblem.

För butiker är en praktisk och fin butiksflagga som hängs upp på fasaden eller på en flaggstång utanför ett måste. Butiksflaggor kan tryckas med butikens logotyp, maskot eller något helt annat. Många butiker använder flaggor för att visa om de har öppet, men även flaggor som visar om det är en rea på gång. Flaggor till kiosker är också mycket användningsbara, av samma anledningar. 

Eftersom vi kan trycka flaggorna med precis vad ni vill och i alla olika format så är det bara fantasin som sätter gränser. Ni kanske vill ha en enorm flagga som verkligen syns från alla håll och kanter, eller många små flaggor som hängs upp i ett flaggspel? Färg och form är viktigt när det kommer till marknadsföring, så med oss kan ni ta ut svängarna när det kommer till att trycka era egna flaggor.

Kvalitetsmaterial är viktigt när det kommer till produkter som ska användas utomhus, eftersom de utsätts för påfrestningar och måste hålla länge. Våra flaggor tillverkas av slitstarkt material som tål väder och vind utan att blekna i förtid.