Jättenallar i superligan vinner titlar år efter år

Bamsefabrikken är storleverantör av jättenallar till fotbollsklubbarna i Superligan. Bamsefabrikkens maskottar fick både guld, silver och brons i säsongen 2017

Leo är en av landets mest kända jättenallar. Och han kommer från Ibsens Fabrikker.

Superligans populära jättenallar känner du säkert igen från TV och från alla de olika fotbollsarenorna runt i landet, där de underhåller publiken och har skoj. Men för oss är jättenallar inte bara på skoj!

Vi har utvecklat maskottar till en mängd olika klubbar runt hela Norden. Och vi är stolta över att kunna träffa rätt varje gång. Jättenallar är mycket mera än bara roliga gimmicks. De är ambassadörer för deras idrottsklubbar.

När säsongen 2017 var slut, och det var dags att göra en sammanställning, kunde Bamsefabrikkens maskottar placera sig på platserna 1,2,3,4 och 5. Inte mindre än 11 av de totalt 14 jättenallarna till superligans klubbar hade levererats av Ibsens Fabrikker.

Vi ska faktiskt gå ända tillbaka till 1994 för att kunna hitta en maskot som inte varit förbi Bamsefabrikkens turbiner. Det får man säga, verkligen är något att vara stolt över… Eller hur?

Det viktigaste med sportsmaskottar är att säkra att rörligheten och bekvämligheten är i toppklass. Kostymen måste vara ultra lightweight, så att skådespelaren inne i kostymen fritt kan hoppa, dansa och utföra alla de läckra ”moves”. Det är faktiskt något som är mycket viktigare, än att kostymen är stor och uppseendeväckande.

Reklamnallar tillverkade för Malergrossisten. Reklamnallar är ett perfekt tillägg till maskottar och jättenallar

Maskottens popularitet beror, förutom skådespelarens förmågor, också på hur bra den marknadsförs. Förutom jättenallar kan man också lägga till reklamnallar som kan säljas som merchandise. Vi har massor med reklamnallar på vårt samvete.

Ett lysande exempel på, hur jättenallar och små nallar kan gå hand i hand, är det här case, där maskotten Bikey tillverkades både i stort och litet format, till EM i landsvägscykling.

Kontakta oss i dag för att få en snack om ett barnkoncept/maskotkoncept, eller alla andra former för unika jättenallar, som kan föra ditt lag högst upp på prispallen.

12. maj 2017