Utnyttja det fria rummet och stjäl all uppmärksamhet.
Uppblåsbara produkter vältrar sig ut över utomhusevents.

PERSONIFICERA ERT BRAND

MASKOTKOSTYM

Interagera. Delta. Möt folk i ögonhöjden. Maskotkostymerna kan användas i alla möjliga situationer, men får allra bäst effekt i direktkontakt med publiken. Med en livlig karaktär, knuten till ert brand, uppnår ni viktiga faktorer som igenkänning och humor. En maskorfigur full med identitet agerar som er verksamhet och personificerar ert brand. Utnyttja möjligheterna i att ha ett ansikte utåt.

LÄS MERA OM MASKOTKOSTYMER

LÅT DITT BUDSKAP FLYGA HÖGT

SVÄVANDE BUSS

Det pågår en ständig kamp om uppmärksamheten vid utomhus arrangemang. Överallt finns det budskap, människor och annat intressant att titta på. Men med svävande reklamprodukter kan du öka uppmärksamheten om ditt brand över alla andras och placera ert budskap så att ingen kan missa det. Det kan göras i alla former och storlekar, men bigger is better, när det handlar om att vinna kampen om kundernas blickar. Berätta om er idé och er produkt utan långa textblock på en enkel skylt.

LÄS MERA OM BUSSEN

PYNTA GATUBILDEN

OVERSIZED GOLFBOLL

Även om det handlar om reklam för din verksamhet, kan det ändå ge något positivt till de offentliga platserna. Reklamprodukter i glasfiber kan ha en estetisk effekt, samtidigt som det leder uppmärksamheten mot det budskap som ni presenterar. Det är ett steg vidare från vanlig, traditionell reklam. De förbipasserande njuter av synen, men de fångar också upp er logotyp och tanken bakom när de passerar reklambilden. Exemplet här är från golfturneringen Made in Denmark i Himmerland.

Læs om projektet

SKAPA DIN UNIKA BAS

EVENTTÄLT

Bra reklam fyller också en riktig funktion. Det bevisar de uppblåsbara eventtälten, som både kännetecknar er verksamhet och bildar ramarna för djupare samtal och essentiella aktiviteter. De imponerande ramarna är omöjliga att missa i mängden. De utmärker sig utan tvekan. Ta med tälten till event efter event. Ni kommer helt säkert att bli igenkänd med den unika designen och de specifika färgerna, som är utmärkande för er visuella identitet.

LÄS MERA OM EVENTTÄLT