3D mock-up av din jätteballong

Har du svårt att föreställa dig hur en jätteballong kan se ut med ditt logo?

En 3D mock-up av en jätte logoballong hjälper dig att visualisera och vidareförmedla utseendet av den färdiggjorda jätteballongen.En 3D mock-up av en jätte logoballong hjälper dig att visualisera och vidareförmedla utseendet av den färdiggjorda jätteballongen.

Gratis & icke-bindande 3D mock-up
Under sommarhalvåret är våra jätteballonger med logo extremt populära. Ballongerna är extra efterfrågade i samband med Folkmötet på Bornholm och DHL Stafetten, som föregår i flera stora danska städer. Ballongerna passar till i princip alla former för utomhus arrangemang, där du vill göra det lätt för kunder och besökare att hitta din plats, även på långt avstånd.

Men det kan vara svårt att föreställa sig, hur logo och färger presenterar sig på en jättestor heliumballong. Därför erbjuder vi alltid en gratis 3D mock-up varje gång vi gör en offert på jätteballonger med logo. En 3D mock-up gör det enkelt för dig att kommunicera ut ballongens utseende vidare till dina kollegor, men den förenklar också processen att bekräfta för oss precis hur din ballong ska se ut, om du väljer att få den producerad.

Det enda du ska tänka på är att det logo du ska skicka till oss, ska vara i vektorgrafik. Det kan varaen pdf-, eps- eller ai-filtyp och färgen du vill ha ska vara i CMYK och Pantone färger.

Tänk på att produktionstiden för en jätteballong är cirka 4 veckor.

Du kan läsa mera om våra jätteballonger eller skicka en e-mail till oss med din logo och dina färger, och få en offert och 3D mock-up på din ballong.

3 exempel på 3D mock-ups med kundens färger och logo.

3 eksempler på 3D mock-ups med kundens farver og logo.

14. maj 2019