Det gäller att ha bra och genomtänkta verktyg för att
väcka uppmärksamhet vid festliga tillställningar.

TA TJUREN VID HORNEN

POLKARANDIGT BLICKFÅNG

Ge klubbens trogna fans det de gärna vill ha! Visa ära och respekt för historien som knyter dem så nära klubbens hjärta. Cimbrertjuren från Aalborg blev välkänd när den 2008 målades polkarandig. Den dök upp igen 2017. Men den här gången blev den placerad framför Aalborg Portland Arena, som en perfekt  replika.

LÄS OM DEN POLKARANDIGA CIMBRERTJUREN

SIG MÅNEN LANGSOMT HÆVER

MAGI PÅ ORANGE SCEN

Skapa en oöverträffad konsertupplevelse. Med specialgjorda uppblåsbara produkter finns det oändliga möjligheter för att kunna skapa en “once in a lifetime” upplevelse för publiken. Det var precis det som var målet, när det danska rockbandet Nephew gick på scenen med extranumret “Sig månen langsomt hæver”, och en gigantisk upplyst heliumballong steg i luften bakom scenen. Den allra största ballongen i Luftfabrikkens historia.

LÄS OM CASEN HÄR

RYT KRAFTIGAST

SPORTMASKOTTER SKAPAR STÄMNINGEN

Det är det klassiska sättet att underhålla, när det handlar om idrott, sport och underhållning. Men det är det inget fel i. När ni ska planera blickfånget och reklamvärdet för er klubb eller event, är det essentiellt att tänka på identiteten. En maskot, som FCK’s LEO, hjälper till med att skapa ovärderligt värde för klubbens identitet. Han förstärker klubbens värden och representerar Stadens Lag. Du kan göra detsamma.

LÄS ALLT OM SPORTMASKOTTER

AND THE AWARD GOES TO...

EXKLUSIVA STATYER

Du är unik. Detsamma är ditt brand. Ta vara på det ordentligt. Ta inte genvägar med standardlösningar, som bara försvinner i mängden. Exemplet är från Smukfest, som vi utvecklade de snygga FestiWalther-guldstatyerna till. Vi gjorde bara 25 stycken. Dagen efter leveransen fick H.K.H. Kronprins Frederik den första statyn och ett diplom. Precis där på scenen i Bøgeskoven. Det var helt unikt och verkligen branding i världsklass! Du kan göra detsamma.

LÄS OM CASEN HÄR

KLUBBANDA

UPPBLÅSBAR REKLAM

Färgerna och mönstret på tröjan är det allra mest ikoniska och välkända med en fotbollströja. Det finns starka känslor och minnen knytna till tröjan. Därför är det ett naturligt val att blåsa liv i just den. Det gjorde OB och Albani, och om du besöker Odense Stadion eller ser på Superligaen i TV, har du redan sett den uppblåsbara spelartröjan. Du kan få vad som helst gjort till oversized, uppblåsbara lösningar. Vad kan vi få pusta liv i för dig?

SE FLERA EXEMPEL