Jätte logoballonger med ljus – bra att veta

Nice-to-know och need-to-know om jätte logoballonger med ljus

Luftballong med logo och ljus. 3 meter i diameter. Fylls upp med Helium gas. Perfekt blickfång vid t.ex. butiksöppningar.

Luftballong med logo och ljus. 3 meter i diameter. Fylls upp med Helium gas. Perfekt blickfång vid t.ex. butiksöppningar.

Jätte logoballonger med ljus
Jätte logoballonger med ljus exponerar ditt logo på ett elegant och blickfångande sätt. De är perfekta att använda för att skapa uppmärksamhet runt ett event, som t.ex. en butiksöppning. Ballongen fångar kundernas uppmärksamhet och visar dem vägen fram till din lokation.

I den här artikeln kan du läsa om både nice-to-know och need-to-know omkring jätte logoballonger med ljus, så du kan känna dig säker och klar på att gå igång med din verksamhets nästa luftburna blickfångskampanj.

Montering med helium gas
En jätte logoballong med ljus är som gjord för att användas till utomhus blickfång. Ballongen är perfekt till events som äger rum under vinter halvåret eller en sen kväll och natt. LIDL ballongen, som visas på bilden, används för att skapa uppmärksamhet omkring nyöppnade butiker.

När en jätte logoballong tillverkas med inbyggd LED-ljus, blir ballongen naturligtvis tyngre än de normala ballongerna är. Därför rekommenderar vi att jätte logoballonger med ljus ska ha en diameter på 3 meter, om den ska användas till utomhusmontering med helium gas. Ballongen tyngs ner av det inbyggda ljuset och 25 meters sladd ner till marken, och den extra stora 3 meters ballongen ger möjlighet till att ballongen kan ha ett större innehåll av helium gas och därmed få mera bärkraft som kan hålla den svävande uppe i luften, även med extra vikten.

En jätte logoballong på 3 meter i diameter innehåller ca. 15 m³ helium gas.

Hjälp till montering med helium gas
Känner du dig osäker på monteringen med helium gas till er jätte logoballong, vill vi gärna hjälpa till. På Ibsens Fabrikker har vi en fast ballongman, som kan assistera och hjälpa till med montering och med helium gasen som ska användas.

Som nybörjare rekommenderar vi varmt att man anlitar en montör, men även för de lite mera erfarna ballong-användarna, finns det bara fördelar med att anlita och använda en professionell ballongman vid montering och hantering av jätte logoballongen.

Olika slags ljus
Våra jätte logoballonger kan levereras ut med olika slags inbyggt LED ljus. 9 av 10 av våra ballonger levereras med 6000K “Daylight” LED lampor, som ger ett vitt ljus som inte stör ballongens färger. Som alternativ kan ballongen levereras med 4000K “Warmlight” LED lampor, som ger ett mera gulaktigt ljus.

Som ett sista alternativ kan logoballongerna levereras med RGB (röd, grön, blå) LED ljus.

Det inbyggda LED ljuset har en spänning på 12V, och all nödvändig utrustning följer med, så att ballongen är klar och färdig till att koppla in direkt i ett vanligt vägguttag med kontakten som sitter på änden av den 28 meter långa medföljande sladden.

Helt mönstrade ballonger
Har du en alldeles unik idé till en jätteballong med ljus, har du också möjligheten att få ditt mönster tryckt på våra ballonger i fullt tryck. Våran hittills största ballong på 8 meter i diameter, är ett bra exempel på effekten, tryckt med NASA’s högupplösta bilder från Månens yta till det danska rockbandet Nephew‘s scenshow.

Inomhusdekoration med jätteballonger
Våra jätte logoballonger med ljus kan också användas till utomhusdekoration. En LED upplyst ballong kan användas för att skapa en alldeles speciell stämning runt ditt nästa event, med ditt företagslogo och budskap helt i centrum. Se till exempel hur Irma använde jätte logoballonger som dekoration i Forum, Köpenhamn.

Ska vi göra en jätteballong till dig?
Om du är intresserad av att använda jätte logoballonger med ljus till ditt nästsa event, så ring till oss eller skicka ett e-mail till oss. Vi är alltid redo till att göra 3D mock-ups till dig, så du kan se precis hur ditt logo eller budskap ser ut på en jätteballong.

22. november 2018