Blickfång med uppblåsbar marknadsföring på fem sätt

Den här artikeln är till dig, som vill använda uppblåsbar marknadsföring som ett verktyg för att uppnå synlighet och bli uppmärksammad. Men vilken lösning ska du välja?

Point of sales kan tillverkas i alla storlekar, färger och former – tänk kreativt!

Lösning 1 – Uppblåsbara reklamprodukter till användning i detaljhandeln och till reklamkampanjer.

Dessa reklambaddjur kan vara lösningen för dig om du vill dra till dig uppmärksamhet i stormarknader eller som en del av en sommarkampanj. Styckpriset är lågt på de uppblåsbara produkterna, så länge du är klar på att det ska produceras minst 4-500 enheter. Det är faktiskt ofta att vi upplever att styckpriset på ett tredimensionellt och uppblåsbart oversized produkt är lägre än en traditionell pappskylt.

Vi tillverkar uppblåsbara produkter i stort format till en lång rad olika producenter av matvaror, godis, chips och konsumentvaror som förpackas i tuber, burkar, lådor och flaskor. Klar till upphängning i taket, med snöre och krok till upphängning. Vi kan återskapa de allra flesta produkter i uppblåsbar form och med stor noggrannhet. Storleken på produkterna är normalt 50 – 200 cm höga, men de kan också tillverkas mycket större. Du kommer att få en 3D design innan produktionen startas. Leveranstiden på uppblåsbara baddjur och reklamgimmicks är 4-6 veckor efter godkänt 3D design.

Hållbarheten och kvalitet på de produkterna är som du känner igen den från baddjuren som du köper på din charterresa. Tillverkad i PVC utan phthalater.

Här kan du läsa mera om reklambaddjur och uppblåsbara produkter.

Ett uppblåsbart jätteöga till blickfång

Lösning 2 – Uppblåsbara jätteprodukter och figurer i storformat till inomhus bruk.

Om din uppblåsbara reklam ska användas inomhus kan den rätta lösningen vara ett jättestort baddjur. Alltså fortfarande lufttät och med en ventil som stänger produkten och fortfarande är tillverkad i PVC utan phthalater. Ju större en produkt är, desto tjockare PVC, naturligtvis.

Vi har tidigare tillverkat uppblåsbara produkter, som kondomer, tuber, burkar och flaskor helt upp i 7 meter höjd. MEN tänk på att de är bara till inomhus bruk eller att använda i vindstilla sommarväder. De kan gå sönder om de kommer i kontakt med ett vasst föremål, precis som en luftmadrass. Men vi levererar alltid de lufttäta uppblåsbara reklamprodukterna med ett lapp-kit, så att mindre läckor kan lagas.

Ytan kan tryckas med en högupplöst bild. Till exempel vid bilden över texten där vi har en rolig gimmick som föreställer ett 4 meter stort uppblåsbart öga till vårt showroom i Pandrup. Det uppblåsbara jätteögat placerades framför ett stort fönsterparti för de passerande bilisterna. Men det fungerade, vi fick uppmärksamhet :-). De unika uppblåsbara jätteobjekt kan tillverkas i små upplagor, ja helt ner till ett enstaka exemplar. Perfekt till blickfång på mässmontern eller som uppblåsbar dekoration.

OBS: vissa mässhallar kräver att den här typen av objekt är tillverkade i brandskyddat material. Det kan vi också erbjuda till merkostnad.

Den 6 meter långa heliumballongen svävar fritt under Folkmötet på Bornholm. Ballongreklamen vänder huvuden och skapar blickfång.

Lösning 3 – Svävande reklam fylld med heliumgas.

Det här är utan tvekan den mest synliga och extravaganta reklamlösningen, med massor av synbarhet. De svävande reklamprodukterna ska ha en viss storlek för att de ska kunna innehålla tillräckligt med helium för att produkten ska kunna lyfta från marken, alltså det tillfälle när uppdriften från heliumgasen är större än vikten på PVC-materialet, som produkten är tillverkad av. Som exempel ska en rund heliumballong minst ha en diameter på 2 meter innan den lättar från marken. En sådan 2 meter svävande reklamballong innehåller 4-5 kubikmeter heliumgas.

Heliumgasen beställs hos en gasleverantör, som Air Liquide eller andra liknande företag. Vi kan också klara hela uppdraget och sköta själva monteringen också om det önskas. Helium reklamballonger är INTE en permanent reklamskylt. De ska konstant vara under tillsyn, och du måste hålla ögonen på väderprognosen. Vindstyrka över 6 sekundmeter gör användning av den här typen av reklamprodukter mera besvärlig eller omöjlig, och heliumballongen ska dagligen fyllas upp med helium eftersom heliumgasen ”försvinner”. De den här tekniska förklaringen på fenomenet. Kontakta oss för montering och hantering av de här uppmärksamhetsmagneterna så är du ordentligt förbredd.

Läs mycket mera om svävande reklamballonger här.

En åtta meter hög uppblåsbar figur

Lösning 4 – Uppblåsbar reklam till utomhus bruk. Med inbyggd fläkt, som en hoppborg.

Om du vill få uppmärksamhet med outdoor reklam, och det är OK att det finns konstant strömtillgång, och att det kommer lite buller från den inbyggda fläkten, bör du fundera på lösning nummer 4, som är att liknas vid en hoppborg. Alltså en uppblåsbar figur eller produktkopia som är ihopsydd av tjock PVC, och alltså otät som en si. Fläkten blåser konstant massor med luft in i konstruktionen. Luften slipper långsamt ut genom sömmarna. Om du stänger av strömmen till fläkten, faller figuren ihop och lägger sig platt ner på marken.

Du kan utan problem använda lösningen framför ett varuhus, som blickfång till en festival eller ett utomhus event, där du vill utmärka dig. Normalt tillverkar vi maskotter i jätteformat eller återskapar våra kunders produkter i 4, 5, 6 eller 7 meters höjd. Bilden nedanför visar en 8 meter hög uppblåsbar figur, mera känd som Bruno från Ramasjang. Den står framför Cirkus Summarum på deras sommarturnéer. Läs mera om den uppblåsbara jättefiguren.

Uppblåsbar mässmonter till FCK. Till både inomhus och utomhus bruk.

Lösning 5 – Uppblåsbara Axion produkter. Lufttäta och ljudlösa till både utomhus och inomhus bruk.

Du kan använda våra klara shapes, storlekar och utformningar av uppblåsbara reklampelare, burkar, flaskor, reklamtält, paviljonger, portaler osv. Det här är lösningen till både utomhus bruk i alla olika väder, som till montering av en uppblåsbar mässmonter. Axion universumet är så omfattande att vi har valt att särskilja det i deras eget koncept. Vi designar in-house i 3D. Och visualiserar ditt nästa uppblåsbara event-kit till dig. Utan något form för köpetvång, JA, du hörde helt rätt!

Axion produkterna är en två-lager konstruktion som gör det möjligt att byta ut artworket (det yttersta lagret) om din logo eller budskap ändrar sig. Läs mycket mera om det på www.axionnordic.dk

28. december 2017